Pick-up konusunda görüşleriniz

Herkese iyi günler toyota hilux aldık bu hafta gelicek kulanan arkadaşlardan yorum bekliyorum iyi yaptım kötümü herkesin görüşlerini bekliyorum aldığım araç 4*2 otomatik kırmızı renk

Hayirli olsun benimde hevesim toyotada
Cok farkli 4 ceker ile 2 ceker ama vergi isi kötü
Bende 2 ceker ford ranger kullaniyorum 5ila 6 yasinda toyota 4 ceker almak istiyorum
Yurumuyor dik yerde camurda 2 ceker arkasi boş olunca yuklu olunca biraz daha iyi
Asr var şimdi yeni toyotada caprazda kalinca patinaj yapmaz tek teker cok faydali

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4x4 pickuplara otomobil vergisi aldıklarından kimse alamıyor
Özürlü vatandaşlara uygulanan vergi indirimi gibi çiftçilere bir muafiyet veya indirim olsada gerçekten 4x4 ihtiyacı olan insanlar kullanabilse.

Hayırlı olsun.eniştem de var çok memnun.

Resimler ve ekler

• IMG-20170728-WA0004.jpg
    IMG-20170728-WA0004.jpg
    208.8 KB · Görüntüleme: 221
Toz alıyor diyorlar içine... Ayrıca ses yalıtımı hakkında şikayet var birsürü... En son olarak da devrilme riski sınıfındakilere göre daha yüksek... Devrilme riski için yapılan testler internette mevcuttur ingilizce olarak...

Dayanıklılık istiytorsan ford ranger al. Avustralyada yapılan birçok açıdan karşılaştırmalı testlerde 8 pick up arasında en yüksek puanı Ford Ranger aldı... İnternette videosu mevcut...

4x2 hilux 2012 sahibiyiz her kasiste arka koltukta zıplıyoruz,yol tutuş çok iyi değil,sağlam,140 120 160 hızlarda ses alıyor,çamurda performansı şoförüne göre değişiyor bu arada zıplama konusu çok dikkate al

4x2 hilux 2012 sahibiyiz her kasiste arka koltukta zıplıyoruz,yol tutuş çok iyi değil,sağlam,140 120 160 hızlarda ses alıyor,çamurda performansı şoförüne göre değişiyor bu arada zıplama konusu çok dikkate al

Aynen. Hamile insan binse yeminle çocuğu düşürür arkada. Genel pickupların sorunu bu. Arkalar acayip konforsuz, bu da yük taşıma muhabbetinden dolayı arkayı düz falan yapıyorlar o nedenle. Ama yeni Navara'da bu sorunları çok iyi çözmüşler. Gördüğüm en konforlu, sedana yakın pick-up diyebilirim. Ben olsam navara, Hilux, ranger biner hoşuma gideni alırdım.

4*2 Isuzu d max kullanıcısı yım tavsiyede ederim yakın zamanda makyajlı kasası piyasaya çıkacak 15 yıldır pick-up kullanıyorum pick-up ların arka koltuk ziplatma olayı makaslı olmalarından dolayı bi çoğunda bu sıkıntı var bu da konforu etkiliyor ama aracın sağlamlığı da buradan geliyor bildiğim kadarıyla yeni Navara ve önümüzde aylarda piyasaya çıkacak olan kardeşleri Renault ve Mercedes in pick-up larinda makas mevcut değil zıplama olayını cozmusler şu an piyasada olanlarin biri birinden çok üstün değil hepsinin farkli olumlu yada olumsuz tarafları mevcut şahsen Ranger in tasarımını beğeniyorum ama motoru zayıf hilux yol tutuşu kötü l200 tipsiz gibi...yani şu an pick-up alacak olsam yine Isuzu alirim.
6544581766164489ea319f1507f4aa89.jpg