bunu yeni aldım daha elime geçmedi gelince yorumlayacağım dediğin markadan sanırımTraktörün tekerlek havalarını değiştirmek, takımları boya ve sezon sonunda üstlerine yağlı mazot artıp kullanmak için tavsiyeniz kaç litrelik ve hangi marka ürün tavsiye edersiniz piyasada en uygun fiyatlı mytol var kulanan var mı saydığım bu işleri yaparmı 100 litreliği
Benim dediğim ürün bu sen kaça aldınbunu yeni aldım daha elime geçmedi gelince yorumlayacağım dediğin markadan sanırım Ekli dosyayı görüntüle 54496
Senin aldığın 50 litre sanırım?bunu yeni aldım daha elime geçmedi gelince yorumlayacağım dediğin markadan sanırım Ekli dosyayı görüntüle 54496
Tamamen şans işi benimki proter oda Tayvan kendi markası gübre çuvalları altında kaldı tekerleri ve üzerindeki plastik muhafaza kırıldı topladım çalıştı. 100 litrelik alman markası rem pover Çin üretmiş ama 10 bar olduğu için iyi iş yapıyor. Yerli Konya malı var piyasada oda Çin malzemesi kullanıyor. Kompresör hergün akşama kadar kullanılırsa bozulur örnek lastikçilerinki yoksa senin benim yaptığım o işle eskimez, parça pahalı dediği hava dolum kafaları oda aynı pistonlu olduğu için zamanla aşınır başka bir şey olmazSizin kullandığınız kompresör markaları nedir aldıktan sonra keşke bunu alsaydım dediğiniz markanın var mı çin malından uzak dur diyorlar arızalı yedek parça çok sıkıntılı ve maliyetli oluyormuş
Basıncı boya yaparken yeterli oluyor mumytol marka aldım nisan ayında ıyı kullanıyorum ama 50 lıtre aldıojm 100 lt alın çok çabuk hava bıtıyor gec doluyor çunku
Bende o yüzden çok pahalı bir modele bakmak istemiyorum senede kullansan 20 gün kulanırsın ancaTamamen şans işi benimki proter oda Tayvan kendi markası gübre çuvalları altında kaldı tekerleri ve üzerindeki plastik muhafaza kırıldı topladım çalıştı. 100 litrelik alman markası rem pover Çin üretmiş ama 10 bar olduğu için iyi iş yapıyor. Yerli Konya malı var piyasada oda Çin malzemesi kullanıyor. Kompresör hergün akşama kadar kullanılırsa bozulur örnek lastikçilerinki yoksa senin benim yaptığım o işle eskimez, parça pahalı dediği hava dolum kafaları oda aynı pistonlu olduğu için zamanla aşınır başka bir şey olmaz
Ben bizim köylünün bahcesini sürdüm kültivatör ile sonbaharda bide ilkbaharda sürecem omun karşılığında aldi fiyatını sormadım bahce 6 dönüm kadarBenim dediğim ürün bu sen kaça aldın Ekli dosyayı görüntüle 54503
Ses ile sıkıntımız yok aga tümosancıyız biz [emoji28]Sessiz motorlular var onlardan neden düşünmüyorsunuz?
Evet onlar daha mantıklı duruyor dolum süresini azaltıyormuş100lt. lik alın almışken. Birde çift kafa olsun. Yani çift pistonlu. Hem hızlı doldurur.