Case jx55c traktörümüze pompa avans ayarı yaptırmayı düşünüyoruz faydası olur mu yaptıranlar var mı?![]()
160 saatte traktör yokuşlarda azda eğim olsa bayılma sorunu yapıyor
160 saatte traktör yokuşlarda azda eğim olsa bayılma sorunu yapıyor
motorun saatı daha dusuk tam acılmamıstr ama guzl bı lda ve pompa ayarı sonrası cok degısr motor
Pulluk performansı falan çok iyi hiç sıkıntısı yok o yandan ama bayılması bana garip geliyor arkada boş römork olsun rampada bayılıyor55c ler 58 hp. Hafif rampalarda bayilcagini.sanmiyorum mazot farkliligi da bu kadar performans dusurmez.diger 55c kullanicilarin.performans ile karsilastirip. Servisinize iletin.sezon.baslamadan geregini yapsinlar birazda lda dan acip cekisi artirsin lar![]()
Bilmiyorum abi burada başka marka traktör lere yaptıran var farkı çok rahat hissediyorsun bizde düşünüyoruzmotorun saatı daha dusuk tam acılmamıstr ama guzl bı lda ve pompa ayarı sonrası cok degısr motor
Anladım abi sağolasın inşallah artar pullukta sıkıntı yaşamadık yolda sıkıntı var500 saatten sonra açılır kullanan varsa yorum yaparlar. Benim 65 boş römorkla bayılıyordu saat yükseldikçe çekiş arttı yakıt düştü.
Pulluk performansı falan çok iyi hiç sıkıntısı yok o yandan ama bayılması bana garip geliyor arkada boş römork olsun rampada bayılıyor
Ttf motor deil bu agam arap ati gibi sonradan acilsin![]()
Anladım abi sağolasın inşallah artar pullukta sıkıntı yaşamadık yolda sıkıntı var
Duydun mu Ramo TTF değil İveco bu![]()
Duydun mu Ramo TTF değil İveco bu![]()
Is cikarma ordanbizim cnh kardesligimizi kimse bozamaz
ilerleyen zamanlarda Ramazan ı iveco motora transfer edecez
bende zaten ıveco dıyorum