PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Pompadan vergi akışı kesildi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1419096" data-attributes="member: 59451"><p>Şimdi bakın bütçe açığı ne demek, bu bir giydirilmiş kibarlaştırılmış tabirdir aslında, esasen bütçenin zarar etmesi durumudur.</p><p></p><p> Zarar ettik diyemedikleri için, bütçe açık verdi deniyor, böyle saçmalık olurmu, madem sen yönetiyorsun zarar ettirmeyeceksin bütçeyi.</p><p></p><p>Ama tabi adamın 100 milyon vergi borcu var, aa kardeş sen ödeyemiyon çık ordan bana 5 kağıt ben senin vergi borcunu sileyim affedeyim dersen, hoop 95 adamın cebinde kaldı, ne kadarıda komisyon olarak kime gitti siz taktir edin artık, bu yetki ekonomi bürokratlarının kamu ve meclisin yetkisinin elindeyse bütçe zarar yazar. o zaman sen bütçeyi zarar ettiren yönetici takımını kurmuş olursun, halk nasıl soracak bunun hesabını? soramıycak tabiki bildiniz.</p><p></p><p> Üstelik dolaylı vergilerle zarar kısmını kapatmak için halka yüklenilecek, olay bu kadar basit aslında, ama halk bunu bilemiyor, o kadar alengirli kelimeler bulunmuş ki, bütçe açık verdi, dış ticaret açığı verdik vs... bunların hepsinin gerçek ismi zarar dır, arkadaşlar.</p><p></p><p> Daha henüz 2022 yılı bütçesi kabul edildi ve denk bütçe değil, zarar öngörüyor, yani 2022 yılı bütçesinin açık vereceğini kabul eerek geçirdiler, böyle saçmalık olabilirmi?</p><p></p><p> Benim çiftliğim var, kahyaya dedimki yaşlandım yetki sende, bak işlere, kahya daha en başından dediki bana bak yaparım şunu şunu, şu kadar kazanır bu kadar zarar eder bu sene %15 zararla bu işi yaparım, ee sen enayimisin şimdi bu adama yetki vereceksin işlerini yaptıracaksın, hadi enayisin mecbur kaldın verdin başka çaren yok adamın köküne kıran girmiş dedin yinede buna verdin yetkiyi işi, işi yaptı sonuç dediği gibi %15 zarada değil %25 zarar, e sen nasıl kapatcaksın şimdi bu açığı?</p><p></p><p> İşte ekonomi yöneticilerinin koskoca ülkesi var, illaki bu zararı birilerine yükleyebilirler, en kolayını yaparlar olur biter, mesele bundan ibaret arkadaşlar.Aksini kimse ispat edemez, Ondan sonrada çıkarlar açık varken gözümün içine baksanıza bende açık verecek göz varmı derler işte, hiç bende zarar ederek koltuğumdan olacak göz varmı derde kimse anlamaz bunu, yapacak bişey yok, bilinçli bir toplum olmak durumundayız, zarar etmeyecekleri işin başında tutmalıyız, ne bütçe açığı nede cari açık, yani ne bütçe zarar etmeli nede dış ticarette ülke zarar etmelidir, her sene zarar eden ülke dışarıya sömürülen ülkedir, alt tabakaları ezilen ülkedir, uyanıkları işi düzeltiyorum ayağına geçinir, yok model şu yok model bu, aslında hiçbir numarası yok düştüğü durumdan kurtulmak için tek yapacağı iş var, paçasını yırtmaktan başka yapacağı hiçbişey yok, bunun başkada açıklamasını yapan olamaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1419096, member: 59451"] Şimdi bakın bütçe açığı ne demek, bu bir giydirilmiş kibarlaştırılmış tabirdir aslında, esasen bütçenin zarar etmesi durumudur. Zarar ettik diyemedikleri için, bütçe açık verdi deniyor, böyle saçmalık olurmu, madem sen yönetiyorsun zarar ettirmeyeceksin bütçeyi. Ama tabi adamın 100 milyon vergi borcu var, aa kardeş sen ödeyemiyon çık ordan bana 5 kağıt ben senin vergi borcunu sileyim affedeyim dersen, hoop 95 adamın cebinde kaldı, ne kadarıda komisyon olarak kime gitti siz taktir edin artık, bu yetki ekonomi bürokratlarının kamu ve meclisin yetkisinin elindeyse bütçe zarar yazar. o zaman sen bütçeyi zarar ettiren yönetici takımını kurmuş olursun, halk nasıl soracak bunun hesabını? soramıycak tabiki bildiniz. Üstelik dolaylı vergilerle zarar kısmını kapatmak için halka yüklenilecek, olay bu kadar basit aslında, ama halk bunu bilemiyor, o kadar alengirli kelimeler bulunmuş ki, bütçe açık verdi, dış ticaret açığı verdik vs... bunların hepsinin gerçek ismi zarar dır, arkadaşlar. Daha henüz 2022 yılı bütçesi kabul edildi ve denk bütçe değil, zarar öngörüyor, yani 2022 yılı bütçesinin açık vereceğini kabul eerek geçirdiler, böyle saçmalık olabilirmi? Benim çiftliğim var, kahyaya dedimki yaşlandım yetki sende, bak işlere, kahya daha en başından dediki bana bak yaparım şunu şunu, şu kadar kazanır bu kadar zarar eder bu sene %15 zararla bu işi yaparım, ee sen enayimisin şimdi bu adama yetki vereceksin işlerini yaptıracaksın, hadi enayisin mecbur kaldın verdin başka çaren yok adamın köküne kıran girmiş dedin yinede buna verdin yetkiyi işi, işi yaptı sonuç dediği gibi %15 zarada değil %25 zarar, e sen nasıl kapatcaksın şimdi bu açığı? İşte ekonomi yöneticilerinin koskoca ülkesi var, illaki bu zararı birilerine yükleyebilirler, en kolayını yaparlar olur biter, mesele bundan ibaret arkadaşlar.Aksini kimse ispat edemez, Ondan sonrada çıkarlar açık varken gözümün içine baksanıza bende açık verecek göz varmı derler işte, hiç bende zarar ederek koltuğumdan olacak göz varmı derde kimse anlamaz bunu, yapacak bişey yok, bilinçli bir toplum olmak durumundayız, zarar etmeyecekleri işin başında tutmalıyız, ne bütçe açığı nede cari açık, yani ne bütçe zarar etmeli nede dış ticarette ülke zarar etmelidir, her sene zarar eden ülke dışarıya sömürülen ülkedir, alt tabakaları ezilen ülkedir, uyanıkları işi düzeltiyorum ayağına geçinir, yok model şu yok model bu, aslında hiçbir numarası yok düştüğü durumdan kurtulmak için tek yapacağı iş var, paçasını yırtmaktan başka yapacağı hiçbişey yok, bunun başkada açıklamasını yapan olamaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Pompadan vergi akışı kesildi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt