pover olmayan mf'ye power takma

powerli traktörlerde power sökülüp kullanılabiliyor. 3 ileri olan motor 4 ileri oluyor. örn dayımlara sattığımız 135. peki power olmayan bi motora power takılabilirmi? mesela massey ferguson 158 powerli olanı var olmayanı var.acaba şanzumanında bi değişiklik varmıdır?
 
Ynt: pover olmayan mf'ye power takma

Powere o kadar kafanı takma boşver.. pekte güzel bir şey değil orjinal olması lazım az kullanılmış olması lazım kullanmanın ayrıcalıkları, incelikleri vardır.. Bizimki powersiz 8+2, powerli olunca 12+4, birde eski mf şanzumanları var 6+2 oluyor..
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt