PRO FARM V1 KURULUMSUZ..

http://uploaded.to/file/2naq6v5o

Alternatif link

http://depositfiles.com/files/ei31xl3ac

Önemli Not: Bilgisayarınızda Dlc 2 platinum Edition yüklü olmalı..

Kurulum: İndirdiğiniz dosyayı rar'dan çıkartın.Çıkartığınız klasörün içindeki pdls feili isimli klasöre girin.İçinde 2 adet klasör daha olacak.pdlc2.1 isimli klasöre girin ve içindeki ProFarm1 isimli DLC dosyasını kopyalayın.My documents/My games/Farming Simulator 2011\platinum\pdlc2.1 içine kopyalayın işte bu kadar :)) Pro farm v1 haritasını ve traktör,biçer döver ve ekipmanları yüklemiş olduk.Mods bölümünde bulabilirsiniz..Bir teşekkür etmeniz yeterli :)

Ynt: PRO FARM V1 KURULUMSUZ..

kardeş pdlc2.1 içindeki dosyaları belgelerim/my games/farmingsimulator2011/dlc

dosyasının içine at

kardeş dosyalar şifreli dlc olduğu için modları alamıyoruz...kardeş farming simulator 2011 platinum edition yükledinmi

arkadaşlar teker izide war süper,hele harita süper modlarda güçç*-* güçç*-* güçç*-* alk-*s alk-*s ))) ))) )))

Arkadaşım yapamicak bişey yok ,sadece kopyala yapıştır ve platinum paketi yüklü olmalı bu kadar..Sadece modlara gelince onu bilmiyorum malesef,yapabilen arkadaşlar varsa bilemem..

arkadaşlar ben bu dlc2 paketini nasıl bulacam bulamıyorum kafayı yemek üzereyim lütfen yardım... ??*-s ??*-s ??*-s

tugay666 link=topic=52316.msg540576#msg540576 date=1329502178' Alıntı:
kardeş indirip dediği yere attım ama bu profarm ı kopyalayacak dosya bende mevcut değil ??

Farming Simulator Platinum Edition (2011) sistemde kurulu olması gerekir;ki pdcl 2.1 klasörü olsun..

suato21 klavyeye basan elini ayagını öpem senin imkanım olsa 1 degil 100 teşekkür verirdim mükemmel paylaşım ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s *098*- *098*- *098*- *098*-

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt