Prof. Saraçoğlu süt ezberini bozdu!


Bloomberg HT ' de Gülin Yıldırımkaya ile Gündem programına konuk olan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, inek sütü için çarpıcı bilgiler aktardı.

Yetişkinlerin inek sütü içmemesi gerektiğini söyleyen Prof. Saraçoğlu, 'Bütün memeliler, insan da dahil, dünyaya geldikten sonra anneden süt emerler. Ama ondan sonra sütü keserler. Yetişkin danaların süt emdiğini düşünün. Yavrulara süt kalmazdı. Bu doğal yaşamın bir seleksiyonudur. Normalde yetişkin insanlar süt içmez. Ama kemik erimesi için ' Süt için ' denir. Sütün içinde kazein diye bir protein var. Amino asitlerden oluşur. Kükürtlü amino asitler bakımından zengin olduğu için vücüdu asitik yapıyorlar. Bu kemik erimesine yol açıyor. İskandinav ülkeleri Avrupa ' en çok süt tüketen ülkeler ve orada kemik erimesi çok yaygın' şeklinde konuştu.
 
Ynt: Prof. Saraçoğlu süt ezberini bozdu!

Bunun gibi prof lar bir dönem hayvansal yağ yemeyin sanayağ yeyin deyip milleti ülser ettiler.Kırmızı et yemeyin beyaz et yeyin dediler hazır tavuktaki yağ kırmızı etin bilmem kaç katı çıktı.Bunlar ellerindeki üç beş otla çöple zengin olmaya çalıştıkları için konuşup duruyorlar biz bildiğimizi yapalım sütten hastalanacaksak hastalanalım.
 
Ynt: Prof. Saraçoğlu süt ezberini bozdu!

Koskoca proflar çıkmış milletin yıllardır bildiği ve çok çoğunluğunun uyguladığı gerçekleri değiştirmeye kalkıyor.Biri çıkıyor kolestrol faydalı ; herkez rahatlıkla yumurta yesin diyor.Biri çıkıyor süt zararlı içmeyin diyor.Ama sağlıkla ilgili yetkili kuruluşlar (SAĞLIK BAKANLIĞI,V.S ) çıkıp işin doğrusunu açıklamıyor.Sanki bu işler çocuk oyuncağı.
 
Ynt: Prof. Saraçoğlu süt ezberini bozdu!

Koyun eti kolestrol yapar tavuk eti yiyin diyenlerin de sesi kesildi artık,sebebi ise dana koyun ve tavuk etinin kolestrole hemen hemen aynı derecede etki yapmasından dolayı :) konuşsunlar bakalım,arkalarında hangi sanayiciler var acaba :)
 
Ynt: Prof. Saraçoğlu süt ezberini bozdu!

çok biliyorsa gilikoz şurubuna el atsın.garibim habertürk yayın yönetmeni iki program yaptı işten çıkardılar.proflar o konuda neden susukun acaba sütçünün arkasında örgütü, gücü olsa sütten yararlı besin olmazdı.