Abi aynı şekil burda iki tane 4x4 tümosan 8175 tek böyle 1 römorku zar zor çıkardı hatta bana çekim yaptırmadılar![]()
Emekleyen motor çeker bu da emekliyor yani kendini bi sağ bi sol teker calistirarak çırptırıyor
Kilitte kalıpta benim kilitsiz çektiğim motorlar var kilitte aynı yükü tekerleklere verir emeklemede vurur ve agirliğı daha iyi kullanirAdam kafadan kilide bassa boyle ugrasmaz zaten.oyun oynamis biraz
Kilitte kalıpta benim kilitsiz çektiğim motorlar var kilitte aynı yükü tekerleklere verir emeklemede vurur ve agirliğı daha iyi kullanir
Yanliş anlaşılmasın erkunt karda emekliyor lakin çamurda çift teker cekiyor erkunttan önce mf4255 vardı o direkt emekliyorduSenin kilitliyken kalip benim cektigim dedigin traktorlar hafiftir.senin erkuntsa tabiri caizse demir yigini.haliyle kilitsiz asilir.senin emekleme dedigini ben anlamadim.simdi kilitli olup 4 tekerin ayni anda asilmasi mi iyi yoksa kilitsiz bi sag bi sol capraz mi iyi.ben kilitsizken kilitliden iyi asildigini daha hic gormedim gorende varsa bi video atsin