PULLUK KULLANAN HERKES CEVAPLASIN

TD 75 D VAR ÇEKİŞİ İYİ ŞU ANDA AKRABANIN ALPLER 4/12 KULLANIYOZ YENİ ALMAYI DÜŞÜNÜYOZ NE MARKA ALSAK VE 5/11 ÇEKER Mİ İZMİR ÖDEMİŞTE KULLANCAZ

Ynt: PULLUK KULLANAN HERKES CEVAPLASIN

pulluk konusuna bene çok zaman ayırıyorum tercihen ünlü muhtemelen toprağınız ağır değildir çünkü çok ağır taş ve benzeri yoksa ünlüden memnun kalırsınız 5li 11 i deneyin zaten 5 li 11 li pulluk 140 cm 4lü 12 de 125 cm yer götürür 15 cm için motor ömründen gitmesine gerek yoktur bence

arkadaşım bende td80 var ben ona 14 agır mazeme alpler koşuyorum sana tavsıyem
14 veya 13 yavru alderım

bende öyle düşünnmüştüm ama ünlünün kulakları küçük diyorlar benim için götürdüğü yer daha önemli

ünlü aldım 12 li4lü ikisefer bilekten kırdım mazeme sert eger arazın taşlıysa alpler al kafan rahat etsın

5li 10 alsan daha iyi gibime geliyo.bir tanıdığın olsa takabilsen aslında çok iyi olur.bende toprak ağır değilse ünlü al fazla tutmaz traktörünü.almazsa da aydına bir bak derim.

Ödemişin toprağı duyduğum kadarıyla kumsalmış, Bizim topraklarda kumsal, td75 dt ye 5li 12 takarlar.