PULLUK KULLANAN HERKES CEVAPLASIN

Ynt: PULLUK KULLANAN HERKES CEVAPLASIN

ünlü toprak tutmuyor çamur tutmuyor güzel çeviriyor aydın pulluğuda çok met ediyorlar...td75 kaç model? 5 soklu 10 numara yerne göre 9 yad 11 numarada olabiir civarda bir varsa bir dene

4 12 ideal bence.Tek çeker sonuçta üzmemek lazım makinayı...Alpler yada ünlü ikiside iyi marka... :)

motor td 75 d 2005 model sarı kuşak tek çeker ve çekişi güzel şuan da alpler 4/12 yi 2 nin 4 yle sorunsuz çekiyo acaba büyük mü alsak düşüncesi var (şuan ki akrabamızın)

4 13 alpler al motoru tutsun ama aldınmı bir kere al pullukta alplerin üzerine tanımam kendim aydın pulluk kullanıcısıyım ama kalitede alpler tek bu yaz ALLAH izin verirse bende alpler aldıracam

bende çok araştırdım .ünlü için toprağı tam çevirmediğini söylediler .ama alplerinde motoru çok zorladığını .yani senin anlaycağın bende kararsız kaldım .alperin motoru zorlamsı sanırım kulak kıvrımının daha çok olmasından zaten o yüzden toprağı iyi çeviriyor.ünlüde fena pulluk değil zaten fiyatları aynı sayılır. gönlün hangisinden yanaysa onu tercih et .

sert yerde ünlü yü geciremezsin ve 14 inc almadıkca topragı iyi cevirmiyor diye duydum...
alpler tavsiye ederim, ve 4 13 numara iyi olur senin motora.

kardes bence ünlü 5 12 al ben tümoya taktım gecen alplerle arasında daglar kadar fark var saglam degil ama motoru yıpratmıyor