pulluk ve çizelimiz geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: pulluk ve çizelimiz geldi

by-edo link=topic=55508.msg593622#msg593622 date=1336934392' Alıntı:
saol ahmed evet himmet abiden aldık :D parada istemiyor ne zaman verirseniz verin diye bırakıp gidiyor saolsun:) caseyi bi sana sevdiremedik zaten yoksa sizin köydede bizim civar köylerdede çok alan var:

Abi ben de severim Case ' yi nihayetinde kardeş marka. :D Ama şimdilik yeter bizimki, o yüzden bakmıyoruz. :) Himmet amcadan epey alet ekipman alıyoruz dediğin gibi para falan istemiyor sağolsun. :D Ama geçen yıl bi römork ayarlayamadı bize. Oruç ' tu Topal Ahmet ' ti derken sonunda römork bulamyorum piyasada diye çekilince Pınarbaşı ' ndan aldık biz de. :)

Ahmed Gülsu link=topic=55508.msg593623#msg593623 date=1336934624' Alıntı:
Abi ben de severim Case ' yi nihayetinde kardeş marka. :D Ama şimdilik yeter bizimki, o yüzden bakmıyoruz. :) Himmet amcadan epey alet ekipman alıyoruz dediğin gibi para falan istemiyor sağolsun. :D Ama geçen yıl bi römork ayarlayamadı bize. Oruç ' tu Topal Ahmet ' ti derken sonunda römork bulamyorum piyasada diye çekilince Pınarbaşı ' ndan aldık biz de. :)
aynen bizde devamlı müşterisiyiz mibzeri falanda ondan almıştık şimdi yeni bir kültivatörle diskaro lazım onlarıda yenileyebilirsek başka bişey kalmıyor,kangal size daha yakın değilmi pınarbaşından kangalda güngör tarım diye bir yer var baya büyük aklınızda bulunsun

by-edo link=topic=55508.msg593632#msg593632 date=1336935460' Alıntı:
aynen bizde devamlı müşterisiyiz mibzeri falanda ondan almıştık şimdi yeni bir kültivatörle diskaro lazım onlarıda yenileyebilirsek başka bişey kalmıyor,kangal size daha yakın değilmi pınarbaşından kangalda güngör tarım diye bir yer var baya büyük aklınızda bulunsun

İstediklerini de alır yenilersin abi inşallah. Kangal daha yakın ama biz genelde Şarkışla ' daki Lider Galeri ' den ve Pınarbaşı ' ndaki Meker Ticaret ' den alıyoruz Güngör ' ü de biliyorum ama daha hiç alışverişimiz olmadı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...