Radial lastiğe su doldurulur mu

Herkese selamlar kubota m8540 traktörümüz var önü biraz hafif su dolduracam ama lastikler radial su doldurmam için iç lastik almam lazım mı?

MF 285 arka tekerlere su doldurulmuş fabrika çıkışı. Sıfır alınmıştı o zaman, sonrakilerde su yoktu. Su şamyelin içine basılmış.
Enes bey bu gerçekten doğru mu. Yani kendi başınıza geldimi. Çok şaşırdım bazen bende td65b nin on lastiklerine düşünüyorum ama insan acaba diye huzursuz oluyor radyal olunca. Daha önce 480nin arkalara doldurmuştum ama samrel vardı.

Enes bey bu gerçekten doğru mu. Yani kendi başınıza geldimi. Çok şaşırdım bazen bende td65b nin on lastiklerine düşünüyorum ama insan acaba diye huzursuz oluyor radyal olunca. Daha önce 480nin arkalara doldurmuştum ama samrel vardı.

Evet, zaten büyük dev traktörlerin arka tekerlerinde ağırlık yok dikkat edersen. Çoğunda su var.

kubotanın onu hafif değil 10 tane agırlık var 40 45 kg civarı tam aklımda değil daha ne olsun ama arkası hafif bak. bendede 9540 var :) ben sırabagımsız makina takıyorum o zaman bile sıkıntısı olmuyor.

kubotanın onu hafif değil 10 tane agırlık var 40 45 kg civarı tam aklımda değil daha ne olsun ama arkası hafif bak. bendede 9540 var :) ben sırabagımsız makina takıyorum o zaman bile sıkıntısı olmuyor.

9lu merdaneli patlatma takıyorum ön lastikler patinaj yapıyodu ondan su duldurdum abi.