Ynt: Rahmetlilerin tapularından destekleme alabilmem için yapmam gerekenler.
sizlere link ini verdiğim yerdeki ek-5,ek6,ek-7 yi kontrol ettin mi ?
kopyalamayı tam başaramadığım için link i verdim.
kanun maddesinde de
L kanun maddesi
l) Fiili kullanım: Tarım arazisi hissedarlarının kendi aralarında anlaşmak suretiyle ya da uzun zaman sonucu fiili kullanım durumu oluşmuş, hissedar oldukları ya da olmadıkları tarım arazilerinin belirlenen bölümlerinin kullanımını,
diyor. burada da <hissedar oldukları ya da olmadıkları tarım arazilerinin belirlenen bölümlerinin kullanımını> belirtiyor. buda hissedar olmadığımız yeri bile beyanımız doğrultusunda kabul edileceğidir. diye düşünüyorum.
ofas link=topic=78731.msg944830#msg944830 date=1418238999' Alıntı:Yukarıda yazmıştım yaşayan kişilerin üzerine tapu çıkartılmalı diye. Rahmetli babanızın üzerine olan tarladan değil babanızdan kalan tarlayı hisseli tapuyla üzerinize aldıktan sonra destekleme alabildiniz.
Demek istediğim tapu yaşayan kişi üzerine olacak.
Yok hala anlamadınız diyorsanız gerçekten anlamadım demektir.
sizlere link ini verdiğim yerdeki ek-5,ek6,ek-7 yi kontrol ettin mi ?
kopyalamayı tam başaramadığım için link i verdim.
kanun maddesinde de
L kanun maddesi
l) Fiili kullanım: Tarım arazisi hissedarlarının kendi aralarında anlaşmak suretiyle ya da uzun zaman sonucu fiili kullanım durumu oluşmuş, hissedar oldukları ya da olmadıkları tarım arazilerinin belirlenen bölümlerinin kullanımını,
diyor. burada da <hissedar oldukları ya da olmadıkları tarım arazilerinin belirlenen bölümlerinin kullanımını> belirtiyor. buda hissedar olmadığımız yeri bile beyanımız doğrultusunda kabul edileceğidir. diye düşünüyorum.