En gerçek değerleri veren Ayçiçek Küspesini, Trakya Birlik Kooperatiflerinden bulabilirsin.mesut kartepe link=topic=82305.msg978903#msg978903 date=1425689273' Alıntı:misir flakes misir ozukuspe ile ayni seymi acaba.eger ayni ise sut yagini miktarini arttiriyor ama disi hayvana zarari cok diyolar yumurtaliklari yaglandiriyormus pamuk kuspesini daha iyi diyorlar hem ete hem sute birdeaycicegi kuspesi sanirim solventli aycicegi kuspesi protein degeri cok yuksek ama bulmak sorun kocaeli adapazari civarinda yok bulamiyorum
kolay gelsin benim kendimde danelik mısır var.ben kendim köyün kooperatifinin ezme değirmeninde yapıyorum.tam olmuyor ama ona benziyor.ben kontra süt yemi kullanıyorum 30 proteinli 3 kg yem 2 kg arpa ezmesi 1 kg mısır kırması kullanıyorum.bizim zooktenist bir abimiz var.bana şöyle dedi mısır hem enerji hem de içinde beta karoten var o yüzden döl tutmaya da faydası olur dedi.Avşar Beyi link=topic=82305.msg978773#msg978773 date=1425666885' Alıntı:Bugün yem alırken , yemcimde mısır flakes gördüm.deneme amaçlı 5 çuval aldım 35 kg luklardan.Süt veriminin arttırdığını dediler gerçi mantıkende sonuçda işlem görmüş mısır ezmesi.Rasyonunda bunu kullanan varmı ? Tadınıa bakmadım henüz daha açmadım çuvalları yarın bi tadınada bakcam![]()
gönenli hüseyin link=topic=82305.msg990441#msg990441 date=1428338161' Alıntı:kolay gelsin benim kendimde danelik mısır var.ben kendim köyün kooperatifinin ezme değirmeninde yapıyorum.tam olmuyor ama ona benziyor.ben kontra süt yemi kullanıyorum 30 proteinli 3 kg yem 2 kg arpa ezmesi 1 kg mısır kırması kullanıyorum.bizim zooktenist bir abimiz var.bana şöyle dedi mısır hem enerji hem de içinde beta karoten var o yüzden döl tutmaya da faydası olur dedi.