Renault megane 3 otomatik benzinli aracımı satıyorum

Ynt: Renault megane 3 otomatik benzinli aracımı satıyorum

hayırlı müşteriler abi fiyat uygun km çok düşük 2010 model arabada otomatik vites benzinli yine km ' ye çok az yakıyormuş bende de benzinli otomatik insignia var km 650-700 rkş ' tan aşağı düşmüyor aşırı sıkıştırmada sürat yaptığım zaman daha da artıyor... Yalnız abi Dacia duster ' de hiç bir zaman bu aracın rahatlığını konforunu kalitesini bulamazsın

djzeus link=topic=56814.msg609994#msg609994 date=1340719696' Alıntı:
hayırlı müşteriler abi fiyat uygun km çok düşük 2010 model arabada otomatik vites benzinli yine km ' ye çok az yakıyormuş bende de benzinli otomatik insignia var km 650-700 rkş ' tan aşağı düşmüyor aşırı sıkıştırmada sürat yaptığım zaman daha da artıyor... Yalnız abi Dacia duster ' de hiç bir zaman bu aracın rahatlığını konforunu kalitesini bulamazsın
Kesinlikle...

djzeus link=topic=56814.msg609994#msg609994 date=1340719696' Alıntı:
2010 mart ayında aldım, daha önce opel meriva dizelim vardı onunda çok masrafı oluyordu ama 15-20 krş yakıyordu onunla kıyaslıyorum bizim km çoğunlukla şehir içi o yüzden çok geliyor bana insignia duman eder beni senelik 22 bin km bu sene 25 bine çıkar, o yüzden satma kararı verdim. Kısmet artık, sağol. skoda süperb baktım bir ara, pahalı geldi 62 binlira dediler. :)
Çıray link=topic=56814.msg610003#msg610003 date=1340721253' Alıntı:
:)

Skoda SuperB, benimde aklımda olan bir araç aslında. Hayırlı satışlar, anektod gayet açıklayıcı olmuş :)

anayurtlu 3105d link=topic=56814.msg610031#msg610031 date=1340734895' Alıntı:
skoda yeti çok hoş :)
Ona da baktım test sürüşü için zaman yoktu 2. eli belirsiz Sağol :)
wan7ed link=topic=56814.msg610039#msg610039 date=1340736521' Alıntı:
Skoda SuperB, benimde aklımda olan bir araç aslında. Hayırlı satışlar, anektod gayet açıklayıcı olmuş :)
Sağol, WW Passat alamıyorsam bunu alayım dedim ama pahalı geldi, 2. el çok az çıkıyor satılığa bakıyorum yine de :)
doganbey1 link=topic=56814.msg610042#msg610042 date=1340737538' Alıntı:
:D Bizim sorentoyu almak istermisin ağbey ;D
Sağol Doğancan. Uygun zamanda test sürüşü yapalım :) Levent Abi ' de buluşalım. Senin geldiğin gün doğan buzağıyı gördüm. :)
Ertuğ Aslan link=topic=56814.msg610048#msg610048 date=1340739441' Alıntı:
hayırlı satışlar abi
Sağol hemşehrim :)
mustafagursacli link=topic=56814.msg610049#msg610049 date=1340740780' Alıntı:
hayırlısı olsun abi ...
Sağol Mustafa, senin toyota sevgini biliyorum hilux baktım bir ara. İşlere güvenip borca girilmiyor ki. Dediğin gibi hayırlısı olsun. :)

malkaralı_yusuf link=topic=56814.msg610053#msg610053 date=1340741856' Alıntı:
Ona da baktım test sürüşü için zaman yoktu 2. eli belirsiz Sağol :)Sağol, WW Passat alamıyorsam bunu alayım dedim ama pahalı geldi, 2. el çok az çıkıyor satılığa bakıyorum yine de :)Sağol Doğancan. Uygun zamanda test sürüşü yapalım :) Levent Abi ' de buluşalım. Senin geldiğin gün doğan buzağıyı gördüm. :)Sağol hemşehrim :)Sağol Mustafa, senin toyota sevgini biliyorum hilux baktım bir ara. İşlere güvenip borca girilmiyor ki. Dediğin gibi hayırlısı olsun. :)
Abi ben kaliteli ve güzel olan her şeyi severim toyotanın artısı sorunsuz olması sana mitsubishi lere bakmanı öneririm

:) Buluştunuz demek ki. Önümüzdeki günlerde buluşuruz inşallah abi. Nasıl kerata büyümüş mü?

Geçen hafta Pazartesi günü buluştuk Malkara ' da, oradan köye gittik beraber. ERKUNT ' u sürdüm kardeşim, hiç üşenmeden kuruluktan önce 768 ' i çıkardı sonra erkuntu. iki traktörün de maşallahı vardı. Bir de arı oğul vermiş 5 dakikada onu da sepete aldı Levent Abi. Benim stresli geçen miras görüşmelerinden sonra Levent Abi ' nin köy bana tatil gibi geldi. Sağolsun. :)

:) Levent abim öyledir be Yusuf abi. Yani insanı hem maddi hemde manevi yönden doyurmadan göndermiyor. Burdan tekrar saygılar diliyorum kendisine ve sana. :)

hayırlı satışlar olsun Abi , bencede megandan sonra duster de bu konforu bulamassız tabiri caizse 'attan inip işeğe binmek' gibi olur.

hayırlı müşteriler abi. araban güzelmiş hoşuma giden serilerden biri :) inşallah hayırlısıyla satarsın.

duster ı tavsıye etmem abı amcamın vardı kullanmak nasip oldu 95 senesının torosu 2012 nın duster ı sakın öyle bı hata yapma derım ben..saygılar

hayırlı satışlar hocam ..otomatik vites alışkanlığından sonra normal vites çok zor olur sizin için