Bu gübre damlamadan yada yapraktan holderle uygulanıyor ürenin yerini tutmaz fiyatıda pahalı gübretaşınki 150 200 TL civarıCevabı olan varsa lütfen yesillendirsin
Son olarak şuna karar verdim.Üreyi kaç kg düşünüyorsun?
Bu kombi değil.Ayrıca 500 gram ürenin yakma riski var.Son olarak şuna karar verdim.
Dekara 500 Gr üre ile birlikte 300 Gr combi karıştırıp holder ile atacağım. Ve bunu 10 gün ara ile 2 kere yapacağım. Combinin resmini aşağıya ekliyorumEkli dosyayı görüntüle 45886
Pardon yaprak gübresi yazcaktim. Üre yakar ise biraz miktarını azaltirimBu kombi değil.Ayrıca 500 gram ürenin yakma riski var.
Teşekkür ederim.Şu ana kadar hiç azotlu gübreleme yaptınız mı?
Şayet eğer yapmadıysanız tamamen yapraktan azotlu besleme yanlış bir uygulama şekli.
Eğer azotlu gübreleme yaptı iseniz bile yapraktan 500 gram üre fazla olur.Yaprakda yanıklara yol açabilir.Eğer yapraktan 200 250 gram üre yi geçecekseniz o zaman düşük biüreli üre gübresi kullanın ama tavsiyem yinede 500 gram a ulaşmayın.
Diğer paylaştığınız gübreye gelecek olursak onun yerine yukarda paylaştığım gübreleme programını uygulayın farkı göreceksiniz.
5450 MF özelden bir mesaj attım. Rica etsem bakabilir misinÖnemli değil.Benim soğanda bizzat kullandığım besleme programıdır.Ben şahsen faydasını gördüm.