Erkan abiyi örnek aldik ama bizim ki biraz fiyasko olacak gibi ama dur bakalim
çiftcigardo 22.04.2018 #1 Erkan abiyi örnek aldik ama bizim ki biraz fiyasko olacak gibi ama dur bakalim
çiftcigardo 23.04.2018 #11 alipasalierkan' Alıntı: Kolay gelsin... Genişletmek için tıkla ... erkan abi üç nokta galiba daha çok çalışman gerek anlamında )
alipasalierkan' Alıntı: Kolay gelsin... Genişletmek için tıkla ... erkan abi üç nokta galiba daha çok çalışman gerek anlamında )
çiftcigardo 23.04.2018 #12 YUSUFTUYLUOGLU' Alıntı: Kolay gelsin ufuk. güzel yap şunu. ercanın suratına benzetme. Genişletmek için tıkla ... sağol abi sabah gelirken baktım da yinede ıyı olmuş abı bugun bır kat daha atarsak daha ıyı olur inşallah abi
YUSUFTUYLUOGLU' Alıntı: Kolay gelsin ufuk. güzel yap şunu. ercanın suratına benzetme. Genişletmek için tıkla ... sağol abi sabah gelirken baktım da yinede ıyı olmuş abı bugun bır kat daha atarsak daha ıyı olur inşallah abi
çiftcigardo 23.04.2018 #15 ayıp ediyon abi elimden geldiği kadar yaparım yağmurdan nemden yinede korur sana yardım etmek sevap işin çok yoğun farkındayım bunun
ayıp ediyon abi elimden geldiği kadar yaparım yağmurdan nemden yinede korur sana yardım etmek sevap işin çok yoğun farkındayım bunun
Barış UZEL 23.04.2018 #16 Kolay gelsin ufak bi tavsiye fırça yerine varsa kompresör ve boya tabancası kullanırsanız güzel işçilik olur [emoji106]
Kolay gelsin ufak bi tavsiye fırça yerine varsa kompresör ve boya tabancası kullanırsanız güzel işçilik olur [emoji106]