Römork hakkında

Selamın Aleyküm Ahali nasılsınız...
Damperli römork almayı düşünüyoruz. 6-10 ton arası. Marka ve tek dingil mi yoksa çift (terazi) (tır tipi) mi Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Ynt: Römork hakkında

o kararı sen vereceksin de biraz açıklama da yapman lazım diye düşünüyorum. şöyle ki 1- traktörün ince tekerleklimi 2- kullanacağın arazinin bayır durumu 3- hasatta römorku sık sık değiştirme durumu 4- orada bulunan markar vb konuları da eklemelisin. düşüncesindeyim.

Arazimiz eğimli motorumuz üstünde yarım balon lastik var (16.9.34) sıksın römork değiştirmemeli için büyük düşünüyoruz. Her marka var köyümüzde :)

size yakın Tekirdağ/Gürşah ' a gidip ikiz dingil yaptırın 3-5 motor eskitir o römorklar hatta daha fazlası.. vesselam.

Mehmetknarca link=topic=75948.msg897622#msg897622 date=1402075523' Alıntı:

sen ne istediğini özür dileyerek anlamadım. köyünde her marka var. inceleme şansında var.
Bence sen bir römorkta ne özellikler aradığını bir yere not et. senin istediğin özelliklere uyan şirketle irtibata geç derim.fiyat konusu da önemli tabiki buradan herkes beğendiği marka ismi vereceği için kafan daha da karışacaktır. kanaatindeyim.