Römork Ok Tertibatı Tamiri

Buğday ekiminin bitiminde başını alıp giden römorkun okunu tamir ettim, daha önce hasar gördüğü yerleri de güçlendirdim.
Çayırova'dan 1400 liraya dereceli okbaşı aldım. Bu olaydan sonra diğer römorklara da güvenim kalmadığından zamanla onları da değiştirmeyi düşünüyorum.
Hepsi ikinci el olduğundan geçmişlerini, başlarına ne geldiğini bilemiyoruz.
Bu yaz imkanlar el verirse bu iki küçük römorku elden geçirmeyi düşünüyorum. Bu da restorasyon sürecinin ilk aşaması olsun 🤠
İyi seyirler..

Römork Restorasyonu Bölüm 1 - Ok Tamiri

Kolay gelsin
Traktör önüne romork takmak sıkıntı hele acemilik te varsa kastırıp arış yamulma ağırlık kırma mümkün
Benimde Birtane var yamuk arış emanet e verdim yamuk geldi kendim yapamam presi olan iyi bir usta var kesip kaynatmadan yapabiliyor ona yaptırcam

Buğday ekiminin bitiminde başını alıp giden römorkun okunu tamir ettim, daha önce hasar gördüğü yerleri de güçlendirdim.
Çayırova'dan 1400 liraya dereceli okbaşı aldım. Bu olaydan sonra diğer römorklara da güvenim kalmadığından zamanla onları da değiştirmeyi düşünüyorum.
Hepsi ikinci el olduğundan geçmişlerini, başlarına ne geldiğini bilemiyoruz.
Bu yaz imkanlar el verirse bu iki küçük römorku elden geçirmeyi düşünüyorum. Bu da restorasyon sürecinin ilk aşaması olsun 🤠
İyi seyirler..

Römork Restorasyonu Bölüm 1 - Ok Tamiri
Kolay gelsin çok güzel oldu çırakta pek sevimli😍