Ağır ve güçlü bir traktör. New Holland TS110A serisinin devamı olan traktördü bildiğim kadarıyla, 4500 cc mekanik pompa Ford menşei motora sahipti.
Düğmeli vites geçişleri olan 8 yıl 8 tarla vitesi, bazı modellerde 17. yol vitesi de vardı. İleri geri elektronik şatıl olması güzel olmuş. Vites geçişleri düğmeleri ve kademe kolu birçok New Holland modelinden aşina olduğumuz güzel gibi zaten. Vites takip etmek için klasik bir ekran verilmiştir, çoğu kullanıcı biliyor zaten.
Ön ağırlıkları beğeniyorum bildiğiniz üzere.
Arka tarafında çok güzel bir görünüm var. Hidrolik kolların destek pistonları çok kalın. Kaldırma kuvveti çok güzel. 2 takım 4 adet değil de 3 takım 6 adet hidrolik güç çıkışı olsaydı keşke, bu kadar ağır bir traktör ağır ekipman takılır, hidrolik orta kol lazım.
Kabin içi de güzel duruyor, koltuklar çok rahat görünüyor, sürücü koltuğu sağ taraftaki lift kumanda ünitesi çok güzel ve kullanışlı tasarlanmış. Gösterge paneli sade ve okunaklı, kadran olmasını sevdim. Kumanda kolları çok derli toplu halde, sadece devir hafızaya alma tuşu biraz geride kalıyor sanki, daha el altında yakın konumlandırılmış olsaydı daha ergonomik olurdu.
Aydınlatma lambaları yeterli normal toprak işleme ekipmanları için, daha geniş açıdan aydınlatma gerekirse yetmeyebilir.