Arkadaşlar bu haftasonu işlerin arasına römorkuda katıp boyadım.Römorkun şasesi kurşun rengi kapaklar ise kırmızı.Nalburların hiçbirinde aradığım kırmızı tonu bulamadım palazoğlunu arayıp rengi sordum o da bana ral 3018-3020 kodunu verdi boyacıya gidip Ral 3020 kodlu boyayı yaptırdım baya hoş oldu.Daha kapaklara kuşak felan yapacaktım ama yetişmedi bu hafta sonu onu da hallederim inşallah.İşlemlerim sırasıyla;
1- İlk önce basınçlı yıkama makinasi ile heryerini güzelce bir yıkadım yıkamam tam 2 saat sürdü
2-Sonra boyası kalkan veya pas tutmuş yerleri güzelce zımparaladım buda herhalde 3-4 saaat sürmüştür.
3-Komple heryerine antipas astar attım
4-ertesi gün öğleden sonra başladığım boya işlemi ise iftara 15 dk kala bitirmek zorunda kaldım rütuşları bu hafta yapcam
Keşke eski halini de çekseydim daha güzel olurdu;
1- İlk önce basınçlı yıkama makinasi ile heryerini güzelce bir yıkadım yıkamam tam 2 saat sürdü
2-Sonra boyası kalkan veya pas tutmuş yerleri güzelce zımparaladım buda herhalde 3-4 saaat sürmüştür.
3-Komple heryerine antipas astar attım
4-ertesi gün öğleden sonra başladığım boya işlemi ise iftara 15 dk kala bitirmek zorunda kaldım rütuşları bu hafta yapcam
Keşke eski halini de çekseydim daha güzel olurdu;