RTC TARIM COREL de can sıkıntısı :D

Ynt: RTC TARIM COREL de can sıkıntısı :D

Güzel paylaşım Ertaç. Corel ' a eklenti bakıyor musun? Daha çeşitli efektler falan ekleniyor bildiğim kadarıyla. Bizim okulda daha ileri seviye bir programda gördüm. Onun ismine bakacam. Onlada denemek lazım birşeyler...:D

alipasalierkan link=topic=70815.msg812025#msg812025 date=1387308944' Alıntı:
Güzel paylaşım Ertaç. Corel ' a eklenti bakıyor musun? Daha çeşitli efektler falan ekleniyor bildiğim kadarıyla. Bizim okulda daha ileri seviye bir programda gördüm. Onun ismine bakacam. Onlada denemek lazım birşeyler...:D
sagolasın . corel benım en yenısı degıl o konuda kendımı yenılemem lazım . pc ye bı format attıkdan sonra corel o yenıden kuracam o zaman eklentı falan ugrasırım heralde .

aksaklı link=topic=70815.msg812026#msg812026 date=1387308968' Alıntı:
yine rtc klasiği :8
sagolasın

tavaslı_okan link=topic=70815.msg812031#msg812031 date=1387309353' Alıntı:
2 defa izledim ertaç abi... sen kamerayı almaya çalışmışın ama cihan abi engellemiş galiba :D :D
yok la nasıl neselı cıhan bılader :D ızleyen gozlerın dert gormesın

:D İşin gücün aldatmaca rtc :D Eline koluna ayağına... sağlık :D Çekeninde çekileninde :)

Can Sıkıntısı Başa Bela :D Elboşluğunda Yeni Şeyler Üretmek Gerekir :) Kolay Gelsin Ertaç, Eline Sağlık ;)