RUSYA'NIN SOĞUĞU GELİYOR

28 Şubat ' ta havanın tekrar soğuyacağını ifade eden Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen,'Kuzeyden yani Rusya ve Ukrayna üzerinden gelecek bu soğuk hava etkisinin kar yapma ihtimali var. Devamında Mart ' ın 3 ' ü veya 4 ' ünde bir soğuk hava daha geliyor. Hatta bu şubattaki soğuk havayla da birleşebilir. İstanbul için kış Mart 15, Anadolu için ise Nisan başlarına kadar devam edebilir' dedi.

Ynt: RUSYA'NIN SOĞUĞU GELİYOR

yağmurun karın yağması çok güzel de pancar yerleri hazırlanacak daha ne ara hazırlıycaksak artık allah kerim

bizim 1 dekar ekili ekinimiz yok 300 350 dekar ekeriz sonbaharda fırsat olmadı don olayları nedeni ile mart 15 de falanda ekeriz diyorduk galiba zor gibi

arkadaşlar bizim ekinlerin üzerinde 10 santim kar var bunun bi zararı olurmu bugun bi arkadaş ekinleri çürütür dioduda

sekoo19 link=topic=52727.msg544899#msg544899 date=1329931803' Alıntı:
arkadaşlar bizim ekinlerin üzerinde 10 santim kar var bunun bi zararı olurmu bugun bi arkadaş ekinleri çürütür dioduda
Bizimkinde yarım metre kar var. Tam tersi bu soğuklarda yorgan gibi örter.

Dqn link=topic=52727.msg544907#msg544907 date=1329932227' Alıntı:
Bizimkinde yarım metre kar var. Tam tersi bu soğuklarda yorgan gibi örter.
bende öle biliordum biride idda ediyor çurutuomuş filan die kafamı karıştırdı sagol cvpladın için

Dqn link=topic=52727.msg544769#msg544769 date=1329923764' Alıntı:
Ben mart ayı girince hava kırılır diyordum :( -30 oluyor geceleri.. gündüzde -10 civarı
Tek farkımız; senin Sivas ta yaşaman, benim de Kütahya da. Diğer şartlar aynı be muhammet.

mevlam hakkımızda hayırlısını versin..önümüzden gelen kış deyilya ergeç bahar gelecek..engeç nisan 1 dedimi her yörede sezonluk işler başlar bence..

tümosan 8095 link=topic=52727.msg545062#msg545062 date=1329939129' Alıntı:
mevlam hakkımızda hayırlısını versin..önümüzden gelen kış deyilya ergeç bahar gelecek..engeç nisan 1 dedimi her yörede sezonluk işler başlar bence..
amin amin de nisanın 5 inde felan pancarın ekilmesi gerekio yerler hazırlanacak daha

martın ikici yarısına kadar kış var.sert kış. haziran 15 e kadar içanadolunun ankara-kırıkkale-kırşhir yozgat aksaray bu raların hava durumunu biliyorum.
tahmin.

bizimki kırşehir sayılır bildiklerini yazarmısın köylü kardeş sana zahmet..hazirana kadar nasıl gececek..baharın yağmur durumu nasıl olcak bi zahmet..

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt