saman makinası lazım

Slm arkadaşlar, geçen yıl bi komşumuzun saman makinası vardı yan köyden birisine makinayla 1 romorku 2binliraya satmış,, satın alan vatandaşta baya bi çalıştı,, buna istinaden bende makina almaya karar verdim,,, evde 15 büyükbaş hayvan var samancılara bi dünya para verene kadar makina almak daha mantıklı diye düşündüm,,,, Nevşehir civarında 2-3 bin civarında tek romorklu veya 2 romorklu bi makina bulabilirsen almayı düşünüyorum,,, ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Ynt: saman makinası lazım

saman makinası ve römorkunu 2 bin tl ye mi verdi yanlışın olmasın kardeş sadece saman makinasının fiyatı 4 ....5 bin tl

sattıktan sonra haberim oldu önce haberim olsaydı ben alırdım dedim ama arkadaş satmış bikere, makina muğla yapısı bi makineydi.

elimde elibollar marka büyük şanzıman patoz vardır oluru 5500 tl dir.ilgilenenler 05462263422 arasın ayrıca sıfır ayarında helikopter ot toplama tırmığı vardır..

fetbaz03 link=topic=65282.msg739670#msg739670 date=1367770809' Alıntı:
elimde elibollar marka büyük şanzıman patoz vardır oluru 5500 tl dir.ilgilenenler 05462263422 arasın ayrıca sıfır ayarında helikopter ot toplama tırmığı vardır..
nerede kardeş makina birde romorksuz halimi 5500 olur