Same 2006 explorer 90 II nasıldır

Ynt: Same 2006 explorer 90 II nasıldır

Olayı 2 türlü ele almak istiyorum:
1-Bahsedilin traktörün 2005 modelini kullanan bir akrabam vardı.2008 ' de ormancılık işlerinde kullanmak için aldı. Sık sık arıza yapması ve yedek parçasının fahiş fiyata satılmasından şikayet edip birkaç ay sonra sıfır 2009 Tümosan 82-80dt aldı. Tamam belki hepsi aynı değildir ama bu model benim kara listeme girmeyi başardı.
2-ilanı veren galeriden bir yıl kadar önce 8073 Steyr traktör satın alan bir komşum oldu. Aleti görmeniz lazım.1.Sınıf masrafsız temiz diye yazılan ilanların tam olarak kelime karşılığı. Adamlar fevkalade temizleyip, bakımını yapıp satışa sunmuşlar. Gözümde olumlu izlenim oluşmadı desem yalan olur. Bir de 2 yıl öncesine kadar o yaşlarda Samesi olanlar elinde kalır diye çıkarmaya çalışıyordu. Şimdi ise bölgemizde Deutz-Fahr ve onun rüzgarını arkasına alan Same nin satışları artmasıyla insanlar ' çok iyi makinaydıda bizmi acaba kıymet bilmedik bir daha mı denesek ' diye eskilerinide tekrar satın almaya başladı.
 
Ynt: Same 2006 explorer 90 II nasıldır

Samelerin 2008 e kadar olanlarindan genelde kullanıcilari memnun ondan sonrakiler biraz dayanıksız galiba bizim civar köylerde bu serinin 80 i 95 i 90 i var kullanıcilari memnun hatta 2007 95 lik var şeker fabrikasinda pancar boşaltma liftinden düştü fazla bir hasar almadı tamir oldu hala kullanılıyor.Yalnız bu ilandaki traktör Balıkesir plakalı balyaci kullanmis olabilir o zaman biraz hırpalanmış bir traktör olabilir.
 

Benzer Konular