SAME argon 80 BANYO yaparken

Uzun araştırmamdan sonra lavor yıkama makinası alacakdım (Power Wash 130 P) lavor,in yan sanayisini almaya karar verdim 2500 wat 195 bar basıncı var motor endüksiyon (kömürsüz)tip... ok-*-s http://youtu.be/okdiCfvRMew

Ynt: SAME argon 80 BANYO yaparken

aslında her araç sahibine lazım bunlardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanın sorması ayıp kaça alıdınız ben bu işlemi turbo ilaçlama makinasıyla yapıyorum :)

Güzel Video Olmus Elinize Sağlık ;) Makineniz de Hayırlı Olsun, Her Çiftçi İçin Gerekli Bu Basınçlı Yıkama Makinesi :)

güzel paylaşım
elinizdeki same 80 hp olarak geçiyor ama 86 hp ye kadar çıkabiliyor bildiğim kadarıyla hatta bi tanıdğımda var 85 hp ye ayarladılar

Hayırlı olsun abi :) Sen en iyisini yapıp kaliteli almişsin bizde de var sadece var yani başka birşeyi yok :)

TKDK açılımı Türkiye Kırsal Kalkınmayı Desdekleme Kurumu kısaca TKDK.ARBA ise ))) oğlumun çalıştığı şirket :D