same hakında neler biliyorsunuz

same hakında düşünceleriniz nasıl olmalıki iyicene yayılsın

• diger rakiplerine göre nasıl olmalı

Kullanılan: 0 0.0%
  • neler olmasını isterdiniz

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Ynt: same hakında neler biliyorsunuz

same 85 euro 3 aldım gecens ene cok manyak bi makina kabini dar ama konfor acıcndan cekiş acısından 5 li 12li takıyorum banamısın demiyo ayrıca birde tork sayesinde hersey dahada kolaylasmıs

kimin ne dediği beni ilgilendirmez ben traktörümden memnunum adamlar yapmış içinde hiç eksiği yok kardesim dört dörtlük bi traktör kimse bana kalkıpta kötülemesin sameyi kötüymüş madem niye fiyat olarak ucuz değil diğerlerine göre kalite sağlamlık arkasına kötü diyolar arkayı dağıtsa bende dağıtırdı 3 araba pancar tarladan cıkarttım ayrıca tarlda 9 bacak cekili boşa kimse anlatmasın ben trktöre haytta acımam eğer arkayı dagıtsaydı kesinlikle bende dağıtırdı 5 li 12 takıyom artı bide 85 lik yani euro 3 ben arkayı dağıtasıya kadar cektirrim traktöre da onun için kimse anlatmasın bana kötü diye traktörü ben kullanıyom cekemediği yerde oluyo oda olabilir her traktör cekemeyebilir olabilir kesinlikle same diyorum

kardes herseyiyle almanyadan geldi türkiyeden sadece bayinin etiketini camına yapıştırdılar baska hiçbiryerinde oynama yok kabin olsun herseyiyle alman malı zaten bu model 2008 de cıktı ben aldımbenim olduğum yerde sayılı var

22 yasındayım kardes benim aldığım traktörün gövde kısmında germany yazıyor yani onamı inanıyım sanamı

biri daha iddaa etti iddaya girelim dedim senin aldığın italyan dedi bana anahtarına girelim dedim girmedi iddaya ya ne diyorum bu modelden traktör türkyede sayılıya

bi resmini detaylı şekilde gönderde bizde görelim şu alman malını :)

bak kardes sahsuvarın sitesine giriyosun ordan same yi sec orda 75t 85t 95 t var hemen altında da EXPLORER3 85 - 100 GS tıklarsen orda özelliklerini görürsün traktörüde simdi bak istersen ben burdayım birde fiyat listesine bak

ne diyosun kardesim tipi nasıl özelliklerine iyice baktınmı beğendinmi 85lik olmasına ragmen eksiği varmı sence

hidrolikleri elektronik değil ama güzel sayılır .güle güle kullan.Olurya arıza yaparsa haberim olsun bafrada has ustası var.

hidroliklerin niye elektronik olmadığında söylüyeyim bu daha cok tercih ediliyomus ama istersen yaptırabiliyosun yerinide koymuslar düğmesi için

tabiki güzel oluodur bende görüşüp elekronik yaptırmayı düşünüyorum ama böylede cok rahat kola degerken beraber kaldırıyo kolları zaten kollarda yadımcı pompalar var 2 koldada yağlı

xq288 link=topic=1269.msg39555#msg39555 date=1211908826' Alıntı:
same yakıt fiyat performans açısında çok iyi denemez ama yinede idare eder explorer95T ve silver 130 kullandm 100hp üzeri çok güzel ama 100hp altı berbat gibi bişey özellikle şamzuman konusunda.o kadar sağlam değiller.zorlamaya gelmiyorlar..

doyranlı kardes bende 85 lik var zorladımda arkayı dağıtma derecesine kadarda geldi ama hiç bişey olmadı