SAME İÇİN YORUM YAPACAK ARKADAŞ YOKMU

Ynt: SAME İÇİN YORUM YAPACAK ARKADAŞ YOKMU

fakkurt link=topic=20943.msg183649#msg183649 date=1243940825' Alıntı:
FUAR NEREDE ABİ ÇORLU DAMI Bİ ADRES VEREBİLCENMİ
çorlu emlak konutları die biliom

slm ben MEHMET KOÇ bende samenın 95 explorer var bencokmemnunum ve dahda ımkanım olsa daha buyuk makınasının alacgıma emın olabılırsınız

expoller 70 wardı köyde çok memnundular...yakıt çekiş hepsi süper...bide hararet falan yok same lerde...

nforcer link=topic=20943.msg201657#msg201657 date=1249329782' Alıntı:
expoller 70 wardı köyde çok memnundular...yakıt çekiş hepsi süper...bide hararet falan yok same lerde...
70 ler bencede mükemmel o serinin en iyi üretimiydi 80 90 daha kullanışlı

naıl_59 link=topic=20943.msg201727#msg201727 date=1249338460' Alıntı:
70 ler bencede mükemmel o serinin en iyi üretimiydi 80 90 daha kullanışlı
2003 modeldi galiba ama çok harikaydı..silaj biçti bissürü iş yaptı başkalarına sadece saati gelince yağını değiştiri o kadar hiçbir sorun yok...

bende explorer 95 classic var çekiş mükemmel,yakıtı az,şanzımanı çok kuvvetli seri şanzıman, motoru yüksek basınçlı püskürtmeli motordur traktör alacak arkadaşlara same deutz lamborghini farketmez 3ünden birini almalarını öneririm inanın çok memnun kalacaksınız. teşekkürler;saygılarımla.

bizim buralarda same yok.ben tiger 60 alacaktım.biraz askıya aldık.hiç değilse bir sefer olsun tarlada çalışmasını göreyim diye düşündüm.

ali_kockaya link=topic=20943.msg232458#msg232458 date=1260092582' Alıntı:
bizim buralarda same yok.ben tiger 60 alacaktım.biraz askıya aldık.hiç değilse bir sefer olsun tarlada çalışmasını göreyim diye düşündüm.
en iyisi we mantıklısı..tarlada bir kaç defa kullanmak sürmek denemek lazım....kolay değil çuwalla para weriliyor..we elbise değiştirir gibi hemen kısa sürede değiştiremiyoruz...iyi karar wermek gerek...

arkadaşlar ben istanbul çatalcadan ben 2005 veya 2007 classic 95 arıyorum bütün trakyayı dolaştım sanki 95 classic ler yer yarıldı yerin dibine girdi nerde bu motorlar ya illede 95 olsun diyoz amabulamıyorum . bende 2001 EXPLORER 90 varçok temiz ardiye motorudur samelerin çamurculuğuna hayranım ve yakıttada hiç bir traktör boy ölçüşemez. ben FEHMİ CANKİT 0532 7693266

same kullananların çoğu memnun yan ködede var oda memnun ben de olsa bende memnun..

kim nederse desin çamur için bir numara, üstüne tanımam(same ve lamborghini)bu traktörler gerçekten super suyun içinde,yüksek manevraya sahip

tıger alıcak arkadaşlar sakın almayın ben aldım kazıgını yedim sizde yemeyin

borys link=topic=20943.msg241787#msg241787 date=1263483067' Alıntı:
tıger alıcak arkadaşlar sakın almayın ben aldım kazıgını yedim sizde yemeyin
muhterem hangi modelini kaça ve ne zaman aldın.ve neden kazık yediğini düşünüyorsun.biraz açarmısın.cevabını merakla bekliyorum...

münkünse fotolarını çekip koyarmısınız...bi markayı kötülemek o kadar kolay değil..marka model fiyat ve resimleri bekliyoruz...ve şikayetiniz nedir?

git bir internet kafeye.traktör kulüp e üye ol.atmasyon bir isimle.ondan sonra kötüle markaları.öyle kuru gürültü yok arkadaşlar.bir şey söylüyorsan ispatlayacakasın.önce senin bahsettiğin gibi bir motora sahip olduğunu bizi ikna edecen.sonra gerçekten neden kazıklandığını söyleyecen.belki sen rakip markanın adamısın.sapla samanı nasıl biri birinden ayıracaz.kimse alınmasın bize hak versin lütfen..

çok haklısın abi...burda olan zaten bu her bölümdede war...işte ben aldım pişmanın...sakın almayın...gerisi yok..sadece o kadar..şikayeti yeri yurdu ne zaman aldı naptı belli değil...sadece memnun değilim kazıklandım..bi markaya çamur atmak o kadar kolay değil...o markayı kullanan yüzlerce binlerce kişi oldunu unutmayalım....

Yoruma gerek yok diyorum,bu traktör altı yıldır çamurun içinde rotovatörle yılda 45 gün boyunca 800 dönüm tarla da çalışıyo ve sadece debriyaj baskı değişti,Şükürler olsun,,,,

DoYRaNLı link=topic=20943.msg241958#msg241958 date=1263552975' Alıntı:

Yoruma gerek yok diyorum,bu traktör altı yıldır çamurun içinde rotovatörle yılda 45 gün boyunca 800 dönüm tarla da çalışıyo ve sadece debriyaj baskı değişti,Şükürler olsun,,,,
bu arkadaş iddasını destekleyen resimler koymuş.kötüleyen arkadaşın resim yada delillerini bekliyorum..