Same nasıl traktör

alınır neden alınmasın hocam,
son 1 bucuk-2 yıl öncesıne kadar massey-NH-fiat veya ford haricine alınmaz gözüyle bakılıyordu,
imkanlar-fabrika stokları-maddi imkanlar sayesinde heryerde marka anlamında çok renkli traktörler görür olduk.
bizim ilk traktörümüz deutz, marka fanatikliği yapmayacağım,bizim işimizi görüyor fazlasıyla ,yardımcı traktörümüz mccormick oda işimizi görüyor fazlasıyla,
5 vitestir getir götür işlerinde 5. vites avantajdır seridir.boyutları kompakt olduğundan ahır işlerinde de kullanışlıdır.levyelidir levyesi kullanıcısı alışana kadar serttir :)şoförü alışınca o sertlik artık dert değildir:)

fiyat/performans karşılaştırması yapın işinizi görecekse,ekipman değiştiremenize neden olmayacaksa alın,tarlalarda 30 yaşında traktörler hala iş görüyor.kimbilir kaç kez rektefiye-revizyon oldular.
2. el alacaksanız şans işi sizden önceki nasıl kullandı bilinmez çok iyi markadır yıpranmıştır uğraştırır ve bezdirir.sıfır alırsınız montajında hata vardır yine uğraştırır.
tamamen sizin şansınıza,
 
Gayet iyi bir traktör fitesleri şatılı falan new hollandalara göre serttir frenler çok iyidir kabin oldukça vasat hidrolik kaldırma kapasitesi yüksek ama kollar çok zayıf çıtkırıldımdır, yeni iken çekmez ilk bakımda regulatör ayarı yapılır ve çok memnun kalırsın. Bayide varsa al yoksa 2024 te üretimi duracak diye biliyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: filizma

Benzer Konular