Samsung Galaxy S2 aldim...

Gecen hafta hanimin kontratini uzattik, aylik sabit ücrete 10 euro daha verince bide galaxy 2 verdiler..))) Smartphon kullananlardan ise yarar app tavsiyeleri bekliyorum...Ben el feneri, su terazisi, metre, okey, pisti yükledim. Bi sürü ivir zivir var ama cogu ise yaramaz, bide hangisi ise yarar bakmaya erindim. Direk nokta atisi yapmak daha mantikli...Evet...Neler tavsiye edersiniz.....

Ynt: Samsung Galaxy S2 aldim...

Usta samsungun en güzel en özellikli gözde telefonlarından biridir güzel telefondur hayırlı olsun ...

hayırlı ugurlu olsuuuun. ( s3 çıkacak ama olsun )

appkiller- gereksız uygulamaları kapatıp hızı arttırır
androidbooster- yıne cpu ve hız ıçın bır uygulama
go sms pro- guzel bır mesajlaşma programı mesaj gelınce fazla ugraşmadan cevap yazıp göndermenızı sağlıyor ekranı kapatıyor şarj tasarrufu yaptırıyor.
viber- bedava konuma programı
whatsapp- bedava mesajlaşma resım ve dosya gönderme programı

Hayırlı olsun :) samsungun en sevdigim ve en özellikli telefonlarından biri gereksiz bir kaç programalrda var ama olsun güle güle kullanın...

Saolun arkadaslar...Daha iyisi sizlerin olsun...Önce iphon a takmistim ama hanima aldik, baktim, pek ilgimi cekmedi..Bide elde olmayan hep daha ilgi cekerya, bari dedim bende bunu aliyim.

Hayırlı uğurlu olsun topraam. Alamanın kampanyası çok adamlarda muazzam rekabet var. Bizim operatörler de milleti nasıl kazıklarız diye düşünüyorlar.

satılmış abi hayırlı olsun ama geç kalmışın ben alalı 10 ay oldu s3 çıkacak