Ynt: samsung galaxy s4 mü s3 mü??
Bilgi için teşekkürler, ilk çıkım incelemelerinde güncelleme alırmı almazmı bilinmiyor gibi yorumlar yapılmış videolarda, sen 4.3 Jelly/Bean güncellemesi yaptın mı ? Bu gün telefonu babama gösterdim maalesef kredi kartı ile almak zorundayız almışken 16 GB almak istiyorum, senin ki hangi renk beyaz rengi ile 1-2 menü geçişi yaptım tatmin olmadım, siyahı daha şık duruyor, yani ben telefonda siyah seviyorum.
POYRAZLI TALHA link=topic=69239.msg788865#msg788865 date=1382984502' Alıntı:Dediğim gibi Discovery kesinlikte tercih edilecek bir telefon. Bu fiyata başka marka bulamazsın. Teknik özelliklerine bakarsak 1.2 Ghz 4 çekirdekli işlemcisi ve 1 Gb ram ' e sahip fazlasıyla hızlı. Android 4.2.1 işletim sistemi yeterli fakat 4.3 e yükseltilerek çok daha hızlandırılabilir ayrıca programlarda da değişiklik olmakta. Şarj konusunda hiç şüpheniz olmasın Samsung Galaxy Ace ye göre çabuk şarj oluyor buna rağmen şarjı çok uzun süre gidebiliyor.
İnternet paketim olmadığı için deneme şansım olmadı fakat deneyenler Note 3 ve S4 ten daha hızlı dediler. 8 megapixellik kamera ile HD kalitede çekimler yapabilirsiniz tabi 1080P de çekim olunca video boyutu da fazlasıyla yüksek oluyor. Şahsen bayramda çektiğim 6-7 dklık video 1 Gb tuttuAyrıca 2 megapixel òn kamerası bulunmakta. 4.7 inç ekranı olmasına rağmen kaba görüntüsü yok zarif tasarım yapmışlar. Şimdilik bu kadarını biliyorum öğrendikçe aktarırım
![]()
Bilgi için teşekkürler, ilk çıkım incelemelerinde güncelleme alırmı almazmı bilinmiyor gibi yorumlar yapılmış videolarda, sen 4.3 Jelly/Bean güncellemesi yaptın mı ? Bu gün telefonu babama gösterdim maalesef kredi kartı ile almak zorundayız almışken 16 GB almak istiyorum, senin ki hangi renk beyaz rengi ile 1-2 menü geçişi yaptım tatmin olmadım, siyahı daha şık duruyor, yani ben telefonda siyah seviyorum.