Sandık

Arkadaşlar anahtar ve bazı civatalar için traktöre sandık yaptırmak istiyorum kendinde verilen plastik sandık hep küçük hemde kabine koyuyom habire kabinden almammak için motora sandık monta ettircem ama yer bulamadım Yardımcı olurmusunuz?

Ynt: Sandık

traktör ne marka bilmiyorum am blokta illaki civata yerleri vardır oraya al bi hazır kutu bi ayak yaptır kaynakçıda on numara olur ben yaptım kutuyuda 15 liraya aldım bayağıda büyük...

kendi sandığını frenin ordaki camın önüne sabitldim ben. bitanede seyyar sandık var bitanede koltuğun arkasında :D dediğin gibi dışarıda yer bulamadım.bi videoda vardı arka çamurluğa takmışlar ona bi bakıyım bulabilecekmiyim :D

anayurtlu 3105d link=topic=51705.msg525859#msg525859 date=1328048999' Alıntı:
kendi sandığını frenin ordaki camın önüne sabitldim ben. bitanede seyyar sandık var bitanede koltuğun arkasında :D dediğin gibi dışarıda yer bulamadım.bi videoda vardı arka çamurluğa takmışlar ona bi bakıyım bulabilecekmiyim :D
.
Bulabilirsen hoş duruyosa yaptırırz Aklıma ön agırlıklar geldi orada buralar daglık taşlı oldugu için önünü vurdukça kalmaz diye düşündüm :D

arka sağ çamurluğu arkasında yer yeterlimi bilmem ama olablr. sol tarafta silecek suyu yeri var.
NHlerin bazıları arkada o şeklde.

Erkuntlardada öle birinde sileceklerin suyu var digeri boş orada olmasa koycak yer kalmıyo :D adamlar öyle bir motor yapmışki gereksiz bir boşluk bırakmamaışlar güçç*-*

karizma06 link=topic=51705.msg525905#msg525905 date=1328051139' Alıntı:
Erkuntlardada öle birinde sileceklerin suyu var digeri boş orada olmasa koycak yer kalmıyo :D adamlar öyle bir motor yapmışki gereksiz bir boşluk bırakmamaışlar güçç*-*
NH de de aynı şey geçerli. *098*-