SATILIK ÇİFTLİKLER

Abi kolaymı hayvan bası 1000 tl kazanmak? Ayrıca hayvan da kıt zaten. İthal olmazsa besiciler bitik

Kardeşim haklısın tabikide sonuna kadar da
Ben sadece nakit para sıkıntısı olmayan adam için ben yapılabilir gibi geliyo
Başka karlı işler var mutlaka da yabancı olduğun başka sektörlerde tutunmak kolaymı bunu söylemeye çalışıyorum

Kardeşim haklısın tabikide sonuna kadar da
Ben sadece nakit para sıkıntısı olmayan adam için ben yapılabilir gibi geliyo
Başka karlı işler var mutlaka da yabancı olduğun başka sektörlerde tutunmak kolaymı bunu söylemeye çalışıyorum
Abi ben kazancın üretimden gectigine inanıyorum al-sat la iş yürümez. Buzağı üretilmeli. İşin kârı da burda. Turkiye piyasasında bi gün süt para eder bir gün etmez yani holstein bir kazandırır bir kazandırmaz. Ama kombine ırklar sahibini hiç üzmez.

Esref sekerli galiba o ciftligi demirellere yapti sanki orasi gibi geldi bana 1 trilyon hic bir para degil eger para kazanacaksan sanki daire yapinca millet sirayami geciyor ama ithal hayvan gelmezse o ciftlik o zaman nolur onu bilmem birde bu izgarali sistemi acikcasi pek de sevmedim hayvanin icine gireceksin kardesim ustune sinecek o koku

Kentsel dönüşümde 100 000 TL ye mal olan 130 m^2 daire 250 000 TL ye geçtiğimiz yıl satıldı, içinde oturuyorlar.

Hocam arastirdiniz mi o bölgede süt toplayan biri varmı? Ben camlıdereliyim belki oraya bi sut isletmesi kursak alan biri bulunur mu? Çerkeşte aytaç varmış heralde haricen bilmiyorum aksarayda çok var da oralar da hem uzak hem pahali arsalar
Süt toplayanlar var ama şuan 1 tl gibi soğutulmuş süt az daha fazladır. O fiyatlara satmak için sütçülük yapmak mantıklı değil. Sütü kendin değerlendirebilirsen iyi ama oda zor. Çerkeş yatırım teşvik bölgesine giriyo oralar pahalandı gerçi ucuz biyerde kalmadı hele bide yatırım yapacağınızı duyarlarsa fiyatlar katlıyo daha çok yol almamız lazım devlet bi yandan millet bi yandan köstek olmak için birbiriyle yarışıyo

Süt toplayanlar var ama şuan 1 tl gibi soğutulmuş süt az daha fazladır. O fiyatlara satmak için sütçülük yapmak mantıklı değil. Sütü kendin değerlendirebilirsen iyi ama oda zor. Çerkeş yatırım teşvik bölgesine giriyo oralar pahalandı gerçi ucuz biyerde kalmadı hele bide yatırım yapacağınızı duyarlarsa fiyatlar katlıyo daha çok yol almamız lazım devlet bi yandan millet bi yandan köstek olmak için birbiriyle yarışıyo
Haklısınız hocam işimiz zor. Tarla fiyatları zaten çok uçuk. Allah yardımcımız olsun işimiz zor. Ama işi rayına oturtabilsek yüksek verimler yakalayabilsek bide iyi fiyata verebilsek on numara iş olur. Ama bizim bölgede sütü ucuza toplamalarına üzüldüm. Acaba günde 2.5 ton falan sütümuz olsa açiklanan 1.53 e süt verilmezmi? Yağı proteini iyi olsa soğuk olsa çok olsa???

Haklısınız hocam işimiz zor. Tarla fiyatları zaten çok uçuk. Allah yardımcımız olsun işimiz zor. Ama işi rayına oturtabilsek yüksek verimler yakalayabilsek bide iyi fiyata verebilsek on numara iş olur. Ama bizim bölgede sütü ucuza toplamalarına üzüldüm. Acaba günde 2.5 ton falan sütümuz olsa açiklanan 1.53 e süt verilmezmi? Yağı proteini iyi olsa soğuk olsa çok olsa???
Kendi aracınızla direkt bi fabrikaya giderse o fiyatlara belki verilebilir. Süt işi sıkıntılı olduğundan satış şartlarını değerlendirmedik en son çare diğer seçeneklerden para kazanamazsak süt işine girebiliriz.