SATILIK LANDİNİ TRAKTÖRÜ OLAN YOK MU

Ynt: SATILIK LANDİNİ TRAKTÖRÜ OLAN YOK MU

Aslında O Kadar Zor Değil Ancak Landini Türkiyede Belirli Bölgelerde Tutuluyor Tutulan Bölgelerde Araştırma Yapmalısın. ;)

burda bitane 90 lık var ama kabinsiz geçen yıl almışlardı satlıkmış die duydum ama

avuahmet link=topic=75951.msg897755#msg897755 date=1402085873' Alıntı:
2,el bulamadık sıfırıda pahalı biraz kardeş yaa
bizim burada 1 tane Deutz bayiinde çok iyi tanıdığımızın eşe dosta gidecek bir powerfarm 105 lik traktörü var ama yarış kabinli klimasız, sahibinden com da var.tavsiye ederim.

BARTU link=topic=75951.msg897762#msg897762 date=1402086155' Alıntı:
bizim burada 1 tane Deutz bayiinde çok iyi tanıdığımızın eşe dosta gidecek bir powerfarm 105 lik traktörü var ama yarış kabinli klimasız, sahibinden com da var.tavsiye ederim.

Kaç saatte acaba bende 100 hp bişi bakıyorum.

trakyalı17 link=topic=75951.msg897765#msg897765 date=1402086384' Alıntı:
Kaç saatte acaba bende 100 hp bişi bakıyorum.
sahibinden landini bölümünde özellikleri yazıyor sanırım, linki atamıyorum, ama traktör sorunsuz.

Eyvallah , buldum ama kabin olayı biraz düşündürüyor beni.Bende nh orjinal kabin td 90 var ama çok ara bir traktör bir türlü takım bulamıyoruz ya ufak geliyor yada büyük o yüzden hem onun konforunda hemde güçlü kalıplı bir 100 hp traktör alıcaz gibi görünüyor.

Landininin kardeşi olan mccormick e bakabilirsiniz elektronik istiyorsanız cx veya mc serisi mekanik diyosanız(sade) cmax serisine bakabilirsiniz.

trakya tarafında bakın trakyada bulamassanız baska yerde zor ha bıde anadoluda 50 lira olan landını burda 60 lira oluyo tabi o da var