Yiyip yiyip yatıyo.Maşallah ilhan güzel olmuş başkan
Irkının iyisi hayvan bulunca insan satmak istemiyor.Ekli dosyayı görüntüle 41932Ekli dosyayı görüntüle 41933Ekli dosyayı görüntüle 41934
Bu da bizim çobanla koçumuz, 4 tane koç var. 4 er bin tlye almıstık simdi 10 bin verseler vermem
Maşallah Ahmet yerel hayvanlari değerlendirmeyi biliyon. [emoji106]Bendede satılık 15 şişek koyun var.Kasım sonu doğumlar başlar.Ekli dosyayı görüntüle 42077
Teşekkür ederim.Elimizden geldiği kadar çabalıyoruzMaşallah Ahmet yerel hayvanlari değerlendirmeyi biliyon. [emoji106]
Koyynlarida Bi cogaltamadim hepsimi erkek kuzular yav 1 tane dişi kuzu oldu sadece [emoji28]Teşekkür ederim.Elimizden geldiği kadar çabalıyoruz![]()
Besicilerle erkekleri dişi kuzularla takas ettirseydin keşkeKoyynlarida Bi cogaltamadim hepsimi erkek kuzular yav 1 tane dişi kuzu oldu sadece [emoji28]
Kurbanda sattım erkekleri malum köye dönüş yedik erkekleri kısacası [emoji16]Besicilerle erkekleri dişi kuzularla takas ettirseydin keşke
Canin sağolsun kısmetse seneye artırırsınKurbanda sattım erkekleri malum köye dönüş yedik erkekleri kısacası [emoji16]
Koçu vereyim Sana dik yari parasına merinosa çevir koyunlarıCanin sağolsun kısmetse seneye artırırsın![]()
Bende koyun kalmıyor haftaya bunlar kalmaz.Sabit koyunculuk yapsam kaçırmazdımKoçu vereyim Sana dik yari parasına merinosa çevir koyunları
Daha güzelleri senin olsun,İlhan ama senin koyunlarda çok güzel yya