satılık mf 5435

Ynt: satılık mf 5435

ah bide kabin olaydı, gerçekten çok güzel traktör ama kabinsiz hiçbir cazibesi kalmıyo alıcısına hayırlı olsun.

fiyati bana göre yüksek hem kabinide yok kendi görüsüm bu tür elektronik motorlarda kabinsiz alinmamali.

adanada kabinsiz motor tutuluyor adana fuarındayken bi çiftçi massey 7615 in kabinsizi varsa alim dedi

Kabinsiz olarak tercih edilebilecek bir traktör değil. Elektronik aksamından ileride problemler yaşatabilir. Az daha fiyatta ekleme yapılıp kabinlisini almak daha mantıklı.

elektronik ileride problem çıkara bilir bunun için böyle traktörleri kabinli almak gerekir bencede sıfır motor alıyorsun kabinsiz olmaz benim görüşüm

valla anlamıyorum, adana olsa ne olacak, erzurum olsa ne olacak. kabinli klimalı mis gibi iş yapmak varken, kabinsiz, toz, toprak, gürültü, insana yazık herşeyden önce. yağmur,toz ömür yapmaz bunun elektronik aksamı.

Mfmt link=topic=62039.msg692144#msg692144 date=1359215997' Alıntı:
ben bunu alıp kendim binmeyecemki işçiye verecem
işciye oyle motor mu verilir yazık al bir 3085 ver ama bunun kabınsizi ne yazık okadar malzeme var elektronik yarın toz yagmur ondan sonra arıza servis ugras dur

İşçiye verilen motordan nedense hayır gelmiyor. İşçiyi bırak emanet bile vermeye gelmiyor. Bu kadar hain olur insanlar.

elektronik motorların kabinsizini asla alma tarlada bi yağmura yakalansan hem sürücü hasta olur hem motorun elektronik aksamlar arıza yapabilir sonra uğraş dur işin yoksa :)