SATILIK MISIR EKİM MAKİNASII

SATILIK 4 SIRA ÖZTUNÇ MARKA 2004 MODEL SENEDE 20 DÖNÜM YER EKMİŞTİRR . İHTİYAÇ OLMADIGI İÇİN SATILIKTIRR . NOT: HAVALI DEGİLDİRR
SIFIR GİBİ DURMAKTADIRR.

Ynt: SATILIK MISIR EKİM MAKİNASII

kastamonu merkez 5 km uzaklıgında b, köyüü fotoyu cekemedimm ya garajda duruyorduda en kısa zamanda çekerim yada yakınsan gel bakk

ben devrekaniliyim mısır ekmek istiyomda cevremde cok eken var hem kendi işimi görürüm hem de eşe dosta giderim fiyatı nedir

5,500 fiyat ara görüşelimm bizin buradanda arayanlar var istersen merkeze gelince bi gel bak 5 km uzaklıkta tel: 0541 288 12 54 ara görüşelimm bu fiyat ada temizini bulammassın senede 1 gün kullandıkk ekecek yer olmayınca sonra garajda durduu ama düşünürsen acele et çok durmaz satılır makinaa resimleri garajdan çıkaramadıgım içibn cekemedimm

toz gözü felan var öbür sadece tozsuz ekim makinalarıyla karıştırmaa onlarla ekim olmyo zatenn

anladım kardesim ekecek adamlarla görüşüyüm bana yaptırırlarsa eğer kaçırmam zaten ....sizin oralarda para karslığı dönümünü kaça ekiyolar bilgin var mı

13 tl den 18 tl ye kadar dönüm eken varr
silaj makinamız var oratk kullanıyoruzz o satılık degill ,

eywallah kardeş satılırsada kusura bakmaa söyleyeyimde
sonra yanlış yaptın deme bana arayanlar varr