satılık new holland td65d

satılık new holland td 65d tek çeker 2006 model çok temiz orjinal turbolu 2400 saatte ilgilenenlerin dikkatine fiyatı:32.000 tl pazarlığa açık 1998-2004 model arası tc56yla takasta olabilir... anlş-*s
6783m3c_14.jpeg
5860gf1_14.jpeg

Ynt: satılık new holland td65d

kardes ama resımsız konu açmak yasak ıkı gun ıcerısınde ılgılı resım yuklumessen konuyu kılıtlemek zorunda kalaçağım

çetinler.çivrilde pek biçerdöver çalışmaz.n ' apcan tc56 yı...

çetinleri biliyom çalışıyo abi geçen yıl çalıştırdık ertuğrul marka biçer güzel iş yaptı tc dahada güzel çalışacak abi biz bu sene biçer bulamadık buğday biçtirmeye hem kendi yerimizde çok 1200 dönüm ekiyoz kendimize çalışır

senin araziler ne taraflara düşüyor.çetinler köyü dinar tarafında gölü geçince (homa) gümüşsunun altında.süngüllü köyüne yakın.

gökbaşlı kırı derler orda araziler biliyom çetinleri gelmiştim önceden yeşilhöyük köyüne giderken hep yakınından geçiyom zaten

yeşilhöyük köyünde de var mı tarlan.yoksa akrabaların mı var. gökbaş kırını bilmem de sen yamanlar,alanköy,savranşah tarafına düşüyor demelisin.merakım.ben hiç bilmezdim çivril yakınlarında buyük araziler olduğunu.genelde araziler küçük ve parçalı bahçe bilirdim.

iğdir yokuşunu çıkınca sağ taraf karabedirler köyüne kadar gökbaşlı yeşilhöyükte pencere takıyodum plastik doğrama işide yapıyom ben