Yeni ekecek olan arkadaşlar; reygrss tohumunu alırken, sertifikalı olmasına özellikle dikkat etmeliler.
ŞU AN KG FİYATI 17 TL.
ŞU AN KG FİYATI 17 TL.
Yeni ekecek olan arkadaşlar; reygrss tohumunu alırken, sertifikalı olmasına özellikle dikkat etmeliler.
ŞU AN KG FİYATI 17 TL.
Aynı zamanda Reygras otu nun yaprakları dökülmemiş yonca dan protein olarak daha değerli olduğunu unutmamak gerekir. Diğer bir üstünlüğüde reygrass ile birlikte aynı tarladan 2 ürün alabilmen. Kİ BENCE BU BİLE BAŞLI BAŞINA YONCA YI HAYATIMIZDAN ÇIKARTMAMIZ İÇİN EN ÖNEMLİ SEBEP.
Tek olumsuzluğu ise; yonca kadar olmasada su ya ihtiyaç duyması.
SENEDE KAÇ BİÇİM YAPARIZ PEKİ BEYLER BİRDE YONCAYI 2 BİÇİME BİR ÇİÇEKLENDİRİYORDUK REYGRESTA BÖYLE Bİ DURUM VAR MI
Böyle bi durum yok bölgene göre ilklimine göre bicim sayisi deyisir ben bu sene agustos 20 de ekecem mesela ttekrarda
Bu mevsimde ekilen reygrass çimlenir mi sizce? Sıcakta çimlenmez diyorlar ama mantıklı gelmiyor.
eskişehir de yonca kadar biçim alır mıyız
Kaç kg aliyosunuzki yoncadan eskisehirde kuruda 1 ton slajda 3 ton alan arkadaslar var toprak hazirligi dogru ekim dogru sulama yapabilirsen neden sende almayasin
Ben şunu sormak istiyorum ilk biçim nisan diyorsunuz ama bizim oralar nisanda yağışlı olur. Nisanda nasıl biçip kurutuyorsunuz?
Ben şunu sormak istiyorum ilk biçim nisan diyorsunuz ama bizim oralar nisanda yağışlı olur. Nisanda nasıl biçip kurutuyorsunuz?
Kastamonunun 1400 rakımlı köylerinden bahsediyorum. Yeri belirtmeyi unutmuşum
Bir trakkülüp üyesi olarak size itimat edip(Tohumda yabancı çeşit olmaması) denemelik 10 kğ almak isterim.
Tohum saten eledikten sonra isteyen arkadaslara gönderim yapilcak ben sertifikali aldim verimi yakalayamadim toprak hazirligi ve tam sulayamadimiz için ilk basta ister istemez acemilik yasiyosunuz ek bikac dönüm yesil yedir hayvanlarina son bicimini tohuma birak tohumunu al devam et anlattiklarim tohum almani saten saglıcaktir zor bisey deil 50 yuz kilo bile alsan sana yeterde artar yere dokukeni sur tekrar seneye gene biter