saygınlar romork

Ynt: saygınlar romork

Pahalı! Kırıkkale Çanga Makine Lütfü usta (İbrahim Örs ' ün eski baş ustası) bu römorkun 6 tonluğunu yaklaşık 7 tl ' ye yapıyo bugün konuştum...

İstersen telefon vereyim... Bizim Zetorun Römorkun ustası bak istersen...

UÖZKAN.77 link=topic=64998.msg783285#msg783285 date=1381245052' Alıntı:
Pahalı! Kırıkkale Çanga Makine Lütfü usta (İbrahim Örs ' ün eski baş ustası) bu römorkun 6 tonluğunu yaklaşık 7 tl ' ye yapıyo bugün konuştum...

İstersen telefon vereyim... Bizim Zetorun Römorkun ustası bak istersen...
tlefon verirsen sevinirim(yanlış anlama sana inanıyorum).
bakayım sizin römorkun ustasına.

UÖZKAN.77 link=topic=64998.msg783298#msg783298 date=1381245648' Alıntı:
0542 290 2276/Bizden de selam söyle... römorklarında süs-püs yok ama şase, ana çatı 10 numara.
sağol..tabikide söylerim :)..zaten bende süs-püs sevmem

römorklar konusunda bi çok fiyat dolaşıyo herkes birşey söylüyor. kayseri bünyan ekrek ' te erdal usta yapıyo 6 tonluk 4 tekerli su tanklı harmandan tek pistonlu yağlı frenli 7,500 tl. bizim köyde 3 tane var. bizde de develi uğurlu fabrika yapımı ortadan çift piston 4 tonluk 4 teker var 2000 de aldık taş gibi römork ve 6 tonluktan 200 kg daha ağır. diyeceğim o ki fiyatların farklı olması malzemenın de farklı olması demek.ece nın sac altı tahta döşeme 4 tonluk römorku 9,500 tl misal...

Beypazarı yapımı İtimat Tarım Aletleri ' nin yaptığı römorklarda güzel. Fiyatı da çok uygun. Eniştemgil yaptırdı 11,5 ton buğday alıyor fiyatı da 8500 TL..

Herşeyi romoğun iyi güzelde kapaklarda kanca olmaması çok çok büyük eksiklik çadır çekince lastiği tutturacak yer bulmak ölüm bundada yok gibime geldi noo*-*-