SEVİNÇLİYİZ :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: SEVİNÇLİYİZ :)

evet kardeş benim memlekette bu galeri bizde burdan aldık motoru uzelin tekrar açılması çok iyi oldu mfcilerin açısından

cubuklu06 link=topic=21774.msg183232#msg183232 date=1243805479' Alıntı:
evet kardeş benim memlekette bu galeri bizde burdan aldık motoru uzelin tekrar açılması çok iyi oldu mfcilerin açısından
kapıda kırmızı halı var :) gelen müşterileri çok seviyorlar galiba :D

sadece 240 modelini üretiyorlarmış
trakkulüp ve sizler olmasanız dünyadan haberimiz olmıyacak
paylaşım için eline sağlık.

240S : Hidrolik direksiyon Askı pedal Yağlı Fren : 24500.00 TL.

240 : Kuru Dİreksiyon Kuru Fren Düz pedal : 23000.00 TL

bu 240 tutar turbo hidrolik direksiyon askılı pedal guzel tam kuru zeminde ve asfaltta nakliye aracı :) yakıt yok daha ne olsun.. aslında buna traktör dememek lazım kamyonetle traktör arası geciş ürünü :)) tarlada iş görmez cok ama ara işlerde pratik buyuk traktörden inip buna binmek cok zevkli oyuncak gibi geliyor surerken cok zevkli oluyor.. uzel in uretm yapması guzel haber 100lerce belki binlerce kişi ekmek yiyor ordan.. hayırlı olsun..

Artık massey ferguson yazısı yok kos koca bi uzel hayırlı olsun masseyciler sevinebilir paylaşım için tşk.

waaayyyy mf ciler adına ve bi türk olarak sevindim uzele başarılar dileriz (başarılarının devamınıda)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...