Şeytan claas al diyor. siz ne diyorsunuz?

Claas; Başak trakörtörlerinin sahibi de olduğu SANKO Holding'in bir alt kuruluşu olan Asko İş ve Tarım Makinaları'na bağlı olarak çalışmakta olduğu ilgili bölümünde yazmaktadır.
İlgi yazıda; ''Sanko İş ve Tarım Grubu; bünyesinde iş makinaları, traktör, tarım makinaları ve forklift gibi ürünlerin imalat, satış, servis ve distribütör hizmetlerini vermektedir. Grup bünyesinde farklı iş kolları adı altında mini excavatör, excavatör ve teleskopik yükleyiciler, forklift gibi iş makinası sektörüne yönelik ürünler sunulduğu gibi traktor, balyalama, toprak firezeleri, ekim makinaları, yem karma makinaları ve ilaç makinaları gibi tarım makinaları da üretilmekte, satış ve satış sonrası hizmetleri sunulmaktadır. ''
Şeklinde ki iletileri mevcut olup, ilerleyen zamanlarda Sanko'nun bu hususta ki duruşu dahada netleşebilir.

Aslında Ticaret Risk'dir. Yatırımda öyle, ancak Risk alamayan yüksek karı yakalayamaz. Riksler ya zarar ettirir yada yüksek kar ettirir. İleride tutulacağı veya tutulmayacağı şu an için muamma olan bu cins makine ve/veya motorlar hakkında fazla konuşmak insanı yanıltma olasılığı fazladır. Öz sermayen sana yetecek kadar ise alırsın işine bakarsın, Öz sermayen az ise piyasasını beklersin. Ancak bu seferde ürününün birim fiyatı yükselme olasılığı da vardır. Ancak şurası bir gerçek ki Gaziantep'in en gözde ve yükselen firması olan Sanko artık Türkiye'de ilk üçe girdi/girmek üzeredir. yani Class'ın arkasıda artık sağlam duruş sergileyen bir firma var demektir.
 

Benzer Konular