sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah
S sehzade 28.05.2012 #2 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah bereketli olsun,kolay gelsin,çokcanlar da yeni galiba..
Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah bereketli olsun,kolay gelsin,çokcanlar da yeni galiba..
B Bestepeli58 28.05.2012 #3 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah Hadi hayırlısı cümleten ..
ömer_06 28.05.2012 #4 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah hayırlısı olsun ne diyim
E Ertuğ Aslan 28.05.2012 #5 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah kolay gelsin bereketli olsun çokcanları yeni aldınız gelbah hayırlısı olsun eski olan haşpay takılıyor ama çocanlar ot için sade gelbah
Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah kolay gelsin bereketli olsun çokcanları yeni aldınız gelbah hayırlısı olsun eski olan haşpay takılıyor ama çocanlar ot için sade gelbah
A ALİ DURMUŞŞŞŞŞ 28.05.2012 #6 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah hayırlı olsun, bereketi bol olsun.
özece tarım 28.05.2012 #7 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah hadi hayırlı olsun bakalım.
hacimmet 28.05.2012 #8 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah Kolay gelsin bereketli olsun fiğ arpa karışımımı acaba
Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah Kolay gelsin bereketli olsun fiğ arpa karışımımı acaba
H Holland 28.05.2012 #9 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah Hayırlı olsun. Çokcanlar da yeni galiba, o da hayırlı uğurlu olsun. Paylaşım için teşekkürler...
Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah Hayırlı olsun. Çokcanlar da yeni galiba, o da hayırlı uğurlu olsun. Paylaşım için teşekkürler...
R rocky 28.05.2012 #10 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah paylaşım için teşekkürler abi. hayırlı kazançlar.
Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah paylaşım için teşekkürler abi. hayırlı kazançlar.
şerefli1 28.05.2012 #11 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah hayırlı olsun kolay gelsin yeniyede balya işine girmeyi düşünüyom bakalım Hak Teala hakkımızda ne karar verdi bilemeyiz ama niyetimiz o Dqn link=topic=55882.msg600254#msg600254 date=1338213210' Alıntı: Hadi hayırlısı cümleten .. Genişletmek için tıkla ... inşaallah yeniyede bizde yaparız muhammedim
Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah hayırlı olsun kolay gelsin yeniyede balya işine girmeyi düşünüyom bakalım Hak Teala hakkımızda ne karar verdi bilemeyiz ama niyetimiz o Dqn link=topic=55882.msg600254#msg600254 date=1338213210' Alıntı: Hadi hayırlısı cümleten .. Genişletmek için tıkla ... inşaallah yeniyede bizde yaparız muhammedim
Mehmet Cömert 28.05.2012 #12 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah paylaşım için teşekkürler kolay gelsin sezon başlamış
Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah paylaşım için teşekkürler kolay gelsin sezon başlamış
kobra47 28.05.2012 #13 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah Bereketli olsun inşallah
K kışlalı 28.05.2012 #14 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah bereketli olsun, hayırlı sezon olsun.
M murat_saribas 28.05.2012 #15 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah sağolun çokçanları yeni aldım bu gün deneme fırsatım oldu güzel makina
Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah sağolun çokçanları yeni aldım bu gün deneme fırsatım oldu güzel makina
S sarilarceyiz@hotmail.com 29.05.2012 #16 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah hayırlı olsun kardeşim. allahım hayırlı kazançlar nasip etsin.
Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah hayırlı olsun kardeşim. allahım hayırlı kazançlar nasip etsin.
M murat_saribas 29.05.2012 #17 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah 3. fotodaki camları korumak için takmış olduğum mika yı herkeze tavsiye ederim görüşe engel yok ve tamburdan gelen taşlar artık sorun değil
Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah 3. fotodaki camları korumak için takmış olduğum mika yı herkeze tavsiye ederim görüşe engel yok ve tamburdan gelen taşlar artık sorun değil
H Hacı Mehmet COŞKUN 29.05.2012 #18 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah kolay gelsin..bereketli kazançlar..
cemal ÖZTÜRK 29.05.2012 #19 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah kolay gelsin
E emirhancaliskan 29.05.2012 #20 Ynt: sezonu açtık ilk balyaları yaptık hayırlı olur inşallah Hayirli olsun makinayi kac liraya aldin