PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Shibaura (İşBora) traktör Fiat480 motoru montajı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ömer 10" data-source="post: 1283329" data-attributes="member: 83330"><p>Bu gün bir kaç saat araştırma sonucu bazı oem (Yan Sanayi ) turbo üreticilerinin sitesinden lep854 motor için uygun turbo kodu RHB6 olduğunu öğrendim traktörüm büyük karter olan seriden olduğu için yağ ısınma yapacağını sanmıyorum ama her ihtimale karşı yinede ayrıca intercooler da ekleyeceğim. Ayrıca Ford 2100 ve 2110 serilerinin kimileri bizim sd4000a ile birebir aynı bu da ilginç geldi. Kullanıcı kılavuzu sorun olursa bence kullanılabilir. Yakında şuan hurda gibi olan traktörün resimlerini paylaşacağım </p><p>Ayrıca ben hidrolik direksiyon için iveco 35-9 hidrolik direksiyonu buldum çıkma dişli kutusundan hidrolikli sanırım bu tipe power direksiyon deniliyor, tabi ki öncelikle hidrolik grubunu tamir edip gövdeyi boyayacağım, yani her türlü bilgiye ihtiyacım var. Cevap için çok teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ömer 10, post: 1283329, member: 83330"] Bu gün bir kaç saat araştırma sonucu bazı oem (Yan Sanayi ) turbo üreticilerinin sitesinden lep854 motor için uygun turbo kodu RHB6 olduğunu öğrendim traktörüm büyük karter olan seriden olduğu için yağ ısınma yapacağını sanmıyorum ama her ihtimale karşı yinede ayrıca intercooler da ekleyeceğim. Ayrıca Ford 2100 ve 2110 serilerinin kimileri bizim sd4000a ile birebir aynı bu da ilginç geldi. Kullanıcı kılavuzu sorun olursa bence kullanılabilir. Yakında şuan hurda gibi olan traktörün resimlerini paylaşacağım Ayrıca ben hidrolik direksiyon için iveco 35-9 hidrolik direksiyonu buldum çıkma dişli kutusundan hidrolikli sanırım bu tipe power direksiyon deniliyor, tabi ki öncelikle hidrolik grubunu tamir edip gövdeyi boyayacağım, yani her türlü bilgiye ihtiyacım var. Cevap için çok teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Shibaura (İşBora) traktör Fiat480 motoru montajı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt