Ynt: sibop elimde kaldı
)))))))
konuyu görünce geçen yıl başıma gelen olaylar zinciri aklıma geldi
inanın benide tiksindirdiler 1senede 4 defa lastik patlarmı.ucuz diye dayamışlar içlastiklerini çin malı tabi ben diyeyim balon gibi ince siz deyin prezervatif gibi

) garanti maranti hikaye traktörün bayisi bile bu içlastigi çinmalı garantiye girmez dedikten sonra ben nedesem boş ama sonunda 250 tlye birçift içlastigi aldım lassanın ve bu lastik derdinden kurtuldum
burda açıkça söylemek gerekirse
ne lastik ebadı nede traktörün agırlıgı lastigi fazla etkilemez sonuçta seri üretim yapılıyor fabrikada ve traktörlere takılan alstik ebatları ve traktör agırlıkları azda olsa standarttır
traktördeki agırlıklar enfalza lastigin ömrünü 3-5 ay kısaltır bir lastik 10defa patlıyorsa bunun sebebi çinmalı veya kalitesiz ucuz yerli marka lastik kullanan üreticilerdir
çin malı kalitesiz iç lastigi kullanan yerli üreticiler ve uyduruk dış lastik kullanan yerli üreticileri kınamaktan başka elimden birşey gelmiyor
son olarak geçen yıl bu olaylar benimde başıma geldiginde facebookta tarımteknolojileri isimli sayfanın nh albümü kısmına yazdıgım bir kınama mesajım var onuda kopyalayım aşagıya
bu msjdan sonra orda özelden bana bazı kişilerin yazdıgı msjları görseniz adamları fabrikaya ortak sanırsınız
BENİM KINAMA MESAJIM birazsert bir mesaj yazmıştım )))
30bin liradan tutunda 100-150bin liraya kadar farklı fiyatlarla farklı marka ve ve farklı modellerde traktör üretip satan sattıgı traktöre ucuz diye çinmalı 40-50 liralık içlastigi takan dışına da petlas veya daha dandik(starmax) marka lastik takan bütün traktör üreticilerini şiddetle kınıyorum en başta türk traktör olmak üzere. siz adınızı en iyisi çin traktör yapın.arka lastikler 2şer defa patladı aldıgımızın ...3.günü patladı lastigi söktük poşet çayların içindeki plastik kaşık çıktı lastikte içlastigi yemiş.saglık olsun dedik daha sonraki dönemlerde arka lastikelr 1er defa sibop kesti en son geçengün tarlada siboba yakın yerden açıldı yine saatlerce zaman kaybı masraf sinir stres vs ayrıcada ne traktör bayisi ne lastik firması nede servis ilgilendi.ŞİDDETLE KINIYORUM SİZLERİ YERLİ ÜRETİCİLER
16 Ekim 2011, 01:47 · Beğen · 1