şiit millet buraya[çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaw traktör ün içindeyken mesela pulluklara bakıcam ama bakamıyorum en fazla bu kadar dönüo bunun bir çözümü warmı war sa yardımcı olun şimdiden saolun :

: şiit millet buraya

diikey11 link=topic=2868.msg28518#msg28518 date=1208719232' Alıntı:
yaw traktör ün içindeyken mesela pulluklara bakıcam ama bakamıyorum en fazla bu kadar dönüo bunun bir çözümü warmı war sa yardımcı olun şimdiden saolun :

Bazen tam geriye dönüyor, şans eseri oluyor ama nasıl yapıldığını bende bilmiyorum. Zaten pek böyle pek kullanmam...

dikeyy11 internette simtractorunn videolarında tam dönüyor onlar joistik filan kullanıyor olabilir

bende onun için dedim zaten yaw dışardan da sürülüo ama içerden daha zevkli oluo yardım yinede saolun

[glow=red,2,300]arkadaşım f6 ya basarsan yaklaşır f5 e basarsan uzaklaşır iöindeykende oduruma göre ayarlanır sen benim dediğiöi yap yada şans eseri[/glow]

ewet bende denedim la ben f7 bastım yanlışlıkla gece oldu bilmeyenlerin yararına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...