[video=youtube;NtubztksBqY]https://www.youtube.com/watch?v=NtubztksBqY[/video]
3 balikli olacak bide gözün lapali alacan bizde vardı sattik gecen ay tek balikliydi simdi bende CZ75 varBana bi belçika browning olsun tamam Yusuf emmi, ben onu çok seviyorum gatey kibar ve şık. [MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION]
Ekli dosyayı görüntüle 14661
3 balikli olacak bide gözün lapali alacan bizde vardı sattik gecen ay tek balikliydi simdi bende CZ75 var
glok a 25 lı jarjor yaptırdım keyfe bırıncı jarjor ıyıydı ıkıncıde ust mekanızma patladı pert oldu
3 balikli olacak bide gözün lapali alacan bizde vardı sattik gecen ay tek balikliydi simdi bende CZ75 var
glok a 25 lı jarjor yaptırdım keyfe bırıncı jarjor ıyıydı ıkıncıde ust mekanızma patladı pert oldu
3 baliklının mantıgı çelige su verme olayını balik yagiyla verilmesi o da namluda tetikte ve mekanizmada olmak üzere 3 tane balık damgası olur kiminde bu 3ünün sadece 1inde damga vardır mesela bizimki namludaydı namludan bi sıkıntı yasamadik ama mekanizma yatakları aşındı 3 baliklıda aşınma olmaz cooookkkk uzun ömürlü olurBu 3 balıklı denilen olay nedir?Bunu açıklamanız mümkünmüdür.Nasıl belirlenir bu 3 balık vs...
Kadının örgüsü erkeğin emaneti yanında gezer kabadayılik için değil yanlış anlaşılmasın ama 3 5 tane pic bi araya gelince külhan beyi oluyor ne eşinin yanında olduğunu nede yaşça büyük olduğunu takmiyor o zaman makina çalışır herkes susar mantıgıBundan sonra forumda herkese abi diyeceğim, burası kurtlar vadisi gibi, benden başka herkeste emanet var.
Bundan sonra forumda herkese abi diyeceğim, burası kurtlar vadisi gibi, benden başka herkeste emanet var.
3 baliklının mantıgı çelige su verme olayını balik yagiyla verilmesi o da namluda tetikte ve mekanizmada olmak üzere 3 tane balık damgası olur kiminde bu 3ünün sadece 1inde damga vardır mesela bizimki namludaydı namludan bi sıkıntı yasamadik ama mekanizma yatakları aşındı 3 baliklıda aşınma olmaz cooookkkk uzun ömürlü olur
Kadının örgüsü erkeğin emaneti yanında gezer kabadayılik için değil yanlış anlaşılmasın ama 3 5 tane pic bi araya gelince külhan beyi oluyor ne eşinin yanında olduğunu nede yaşça büyük olduğunu takmiyor o zaman makina çalışır herkes susar mantıgı
Rabbim bu duruma sokmasın