Silah için Şifreli Emniyet Kilidi.

glock eyidir ercan

Bana bi belçika browning olsun tamam Yusuf emmi, ben onu çok seviyorum gatey kibar ve şık. [MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION]

browninghprhprofile.jpg

glok a 25 lı jarjor yaptırdım keyfe bırıncı jarjor ıyıydı ıkıncıde ust mekanızma patladı pert oldu

6136 nolu kanuna ve ek yönetmeliklere göre 15 mermi kapasitesinin üzerindeki şarjörlerin ithali,üretilmesi,kullanılması yasaktır.Yaptığınız işlemin kanun dışı olduğunu helede silahınızın ruhsatsız olması halinde büyük sorun yaşayabileceğinizi belirtmek isterim.Paylaşımınızı kaldırmanızı tavsiye ederim.

Bu 3 balıklı denilen olay nedir?Bunu açıklamanız mümkünmüdür.Nasıl belirlenir bu 3 balık vs...
3 baliklının mantıgı çelige su verme olayını balik yagiyla verilmesi o da namluda tetikte ve mekanizmada olmak üzere 3 tane balık damgası olur kiminde bu 3ünün sadece 1inde damga vardır mesela bizimki namludaydı namludan bi sıkıntı yasamadik ama mekanizma yatakları aşındı 3 baliklıda aşınma olmaz cooookkkk uzun ömürlü olur
Bundan sonra forumda herkese abi diyeceğim, burası kurtlar vadisi gibi, benden başka herkeste emanet var.
Kadının örgüsü erkeğin emaneti yanında gezer kabadayılik için değil yanlış anlaşılmasın ama 3 5 tane pic bi araya gelince külhan beyi oluyor ne eşinin yanında olduğunu nede yaşça büyük olduğunu takmiyor o zaman makina çalışır herkes susar mantıgı
Rabbim bu duruma sokmasın

Bundan sonra forumda herkese abi diyeceğim, burası kurtlar vadisi gibi, benden başka herkeste emanet var.

Şaban abi hayırdır.
Korkma bende de yok nasip tüfek ve kurusıkı ile idare ediyoruz.
İlerde nasipse Belçika browning :)

3 baliklının mantıgı çelige su verme olayını balik yagiyla verilmesi o da namluda tetikte ve mekanizmada olmak üzere 3 tane balık damgası olur kiminde bu 3ünün sadece 1inde damga vardır mesela bizimki namludaydı namludan bi sıkıntı yasamadik ama mekanizma yatakları aşındı 3 baliklıda aşınma olmaz cooookkkk uzun ömürlü olur

Kadının örgüsü erkeğin emaneti yanında gezer kabadayılik için değil yanlış anlaşılmasın ama 3 5 tane pic bi araya gelince külhan beyi oluyor ne eşinin yanında olduğunu nede yaşça büyük olduğunu takmiyor o zaman makina çalışır herkes susar mantıgı
Rabbim bu duruma sokmasın

Adamsın CASTLE abim :)