biraz hobi biraz yan gelir olarak yaptığım hayvancılığın 2016 yılı simental buzağılar
posoflu 13.02.2016 #1 biraz hobi biraz yan gelir olarak yaptığım hayvancılığın 2016 yılı simental buzağılar Resimler ve ekler 20160213011748.jpg 440.9 KB · Görüntüleme: 226 20160213011750.jpg 207.1 KB · Görüntüleme: 216
P pmyohayrani 13.02.2016 #7 Bereketli olsun abi senn hobi olarak yaptığını biz meslek olarak yapıyoruz bizdede o kadar buzavu var
Bereketli olsun abi senn hobi olarak yaptığını biz meslek olarak yapıyoruz bizdede o kadar buzavu var
posoflu 16.02.2016 #14 ahırım küçük biraz ama buzağıların fazla hareket etmeleride iyi değilmiş ne kadar az hareket ederse gelişmeleri daha hızlı olur diye biliyorum ben
ahırım küçük biraz ama buzağıların fazla hareket etmeleride iyi değilmiş ne kadar az hareket ederse gelişmeleri daha hızlı olur diye biliyorum ben
posoflu 16.02.2016 #15 iskender' Alıntı: Maşallah çok sevimliler .bakım alanları biraz dar galiba Genişletmek için tıkla ... dar olması iyidir fazla hareket etmesinlerki yediklerini boy ve kilo olarak geri almamız lazım
iskender' Alıntı: Maşallah çok sevimliler .bakım alanları biraz dar galiba Genişletmek için tıkla ... dar olması iyidir fazla hareket etmesinlerki yediklerini boy ve kilo olarak geri almamız lazım
posoflu 16.02.2016 #16 muratardahan' Alıntı: topragım hangi köydensin bir tane erkek ayır bana Genişletmek için tıkla ... toprağım Posof merkezdenim ben ilk fotodaki en son doğan erkek suni tohumlamadır zamanı gelince satacağız inşallah
muratardahan' Alıntı: topragım hangi köydensin bir tane erkek ayır bana Genişletmek için tıkla ... toprağım Posof merkezdenim ben ilk fotodaki en son doğan erkek suni tohumlamadır zamanı gelince satacağız inşallah