SimTractor Tüyoları

Ynt: SimTractor Tüyoları

isimlerini bilemiycem ama ön tarafında demir yani hidrolik olan traktörlerde var mesela tvt ve cvx di sanırım onlarda var

Gerçi biliyorsunuzdur ama SimTractor oyununda ambardaki buğdayı, cepteki parayı, hayvan gübresi miktarını istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Yani isterseniz ambarda 1.000.000 luk buğday, cepte 10.000.000 para v.s...AYrıca menüdeki tüm ekipmanları otomatik olarak açmakta mümkün...Hepsi çiftliğin ilerisindeki depoda duruyor...
Böyle yapınca gerçi ne oluyo onuda bilmiyorum, ben Sim Tractorden dee SF2008 dende işlerin çoook zun sürmesi nedeniyle sıkıldım..SF2008de hele bir tarla tam 9 saat sürdü, 130 küsür ton verdi...Nadasını düşünmek bile istemiyorum:)

ST de İlaçlama makinası nasıl dolduruluyor mustafa kardeş bide onu yazarsan makbule geçecek...
Selamlar...

önce takacağın ekipmanı home tuşuyla takıp sonra arkanda hiç bişi yokmuş gibi römorka yanaşıp insert tuşuna basarak

esc tusuna bas bırak traktorden ıner bıcerdovere bınme tusun hangısı ıse ona bas ya enter yada ü tusudur

güzel paylaşım mustafa abide ben im oyun un register crack görünmüyo bi yardımcı olabilirmisin lütfen vista acaba ondanmı ben bu oyunu çok seviyorum lütfen bana yardımıcı olun... :(