sitede kıoti forum bölümü neden yok

Ynt: sitede kıoti forum bölümü neden yok

gerginlik çıkarmayalım lütfen. izzet bey kioti traktörleri ile ilgili bölüm açılması isteniyorsa bol bol paylaşım yapılması gerek. yoksa açılmaz. kioti markası güney kore menşeili. güçlü motor olabilir ama arkasında durulması gerek. bende isterim gelsin rekabet oluşsun. farklar ortaya çıksın. Ayrıca İzzet bey ben size çok teşekkür ederim. Hiçbir zaman için Kubotayı kötülemediniz. Tebrik ederim. Keşke sizde çıkmasaydı böyle bir olay ama oldu malesef kul yapısı sonuçta.

izzet YILDIZ link=topic=48842.msg477780#msg477780 date=1322508845' Alıntı:
mustafa ben kubotaya hiç bir zaman kötüdür demedim.burdada hiç yorum yapmadım bi şanssızlık oldu nasip degilmiş.60 56 ile bi yakıt farkını göremediysen kafanda rahatsa kim ne derse desin at binenin silah kuşananın
nasipten ötede köy ölümden ötede yol yok .........ne yapalım abi kubotayı senin kadar önce tanıyamadık :( belki pompanın bg gücünden yükseltilmediğindendir az yaktığı

kim isterdiki böyle bir sorun çıkmasını evt kul yapısı ama bayinin üste para istemeden degiştirmesini beklerdim giç olmazsa suan traktör araştırmak zorunda kalmazdım

izzet YILDIZ link=topic=48842.msg477775#msg477775 date=1322508475' Alıntı:
kioti traktörleri nin yakıt performans ve fiatı hakkında bilgisi olan varmı,ayrıca sitede kıoti traktörleri bölümü yok)sen önce bir defa ne yazdıgımı oku öyle balıklama dalma konuya.bilgisi olan saygılı arkadaşlar soruma cevap vermiş bartu mustafa ve köylü nick li arkadaşlar olayı gayet net açıklamışlar.öyle klavye delikanlılıgıda yapma her konuya bilir bilmez cevap yazma özellikle benim konularıma.sen bana mustafa abiye kubota aşkını sor dedin bende abin kubotayı fuarlarda görürken ben kullanıyorum dedim öyle 1000 saat 250 saat devirme hikayesi degil.sen beni sor mustafa abine
tm sen takıl ben bişey anlatmıcam artk ben ne anlatyom sen ne cvp veryon bn açıklıyom sen hayla ters konuşuyon.

izzet YILDIZ link=topic=48842.msg477800#msg477800 date=1322509707' Alıntı:
kim isterdiki böyle bir sorun çıkmasını evt kul yapısı ama bayinin üste para istemeden degiştirmesini beklerdim giç olmazsa suan traktör araştırmak zorunda kalmazdım
m8540 al keyfine bak gel bendeki yakıt farkını gör ada eski seri me 9000 felan al kiotiye felan hiç girme dediğim gibi sen onda kubotayı arıyosun ama bulamasssın konforda bulsan diğer hiç bir şeyde bulamassın

yahu arkdaşlar bir ara verdim kavga,öfke şiddetlenme başlamış hemen.çocuk degiliz degilsiniz.konu açılır açılmaz.güzel güzel anlatın herkes faydalansın.herkes görüşünü bilgisini yazsın söylesin.niye kızıp hiddetleniyorsunuz.
güzel güzel bir konuyu tartışıp sonlandıramıyoruz.
haydi TEMİZ BİR SAYFA İLE KONUYA DEVEM EDLİM.

Konu nerden nerelere gitmiş,anlamsız bir hal almış.

Öncelikle izzet bey sanırım yeni üyelerdensiniz foruma hoşgeldiniz.Sitemizdeki bölümler paylaşım durumuna ve isteğe göre açılıyor.Açıkçası bugüne kadar kioti ile ilgili tek tük paylaşım oldu,ilk talep eden de siz oldunuz.Onun için hiç gündemimize gelmedi.Tabi ki bizim için her üyemizin önerilerine ve isteklerine dikkat etmeye çalışıyoruz.

Bunun için,forumda istekler ve şikayetler bölümümüz mevcut.Burası muhabbet bölümü olduğu için ister istemez arkadaşlar da kendilerine göre yorumlamışlar.Linkini verdiğim yere isteğinizi belirten bir konu açın,biz de talebe bakalım,eğer yeterli bir talep olursa bölümü açarız.Ancak olmazsa da Diğer isimli bölüme kiotiyle ilgili paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

İstek ve Şikayetler Bölümü

http://www.trakkulup.net/istekler-ve-sikayetler/

izzet YILDIZ link=topic=48842.msg477696#msg477696 date=1322503387' Alıntı:
kioti traktörleri nin yakıt performans ve fiatı hakkında bilgisi olan varmı,ayrıca sitede kıoti traktörleri bölümü yok
KİOTİ fiyat listesi.
DX9010 Ful 82 000 TL
DX7510 Ful 74 000 TL
DK904C Ful 77 000 TL
DK551 Ful 52 000 TL
DK551 Kabizsiz 45 000 TL

ah markaları böyle ayak altına alan nankör ithalatçıları bulaacaksın eline yaş bir sögüt dalı alacaksın kaç traktör getirdin vur bakalım diyeceksin.yazaık bu marklara

Yurt dışından ithal traktör getirtmek hiç kolay değil be abiler